MHP Lideri Devlet Bahçeli'den Müge Anlı'ya İkinci Jest
Haber Detayı
07 Aralık 2021 - Salı 17:54 Bu haber 3018 kez okundu
 
MHP Lideri Devlet Bahçeli'den Müge Anlı'ya İkinci Jest
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ATV'de Müge Anlı ile Tatlı Sert programını sunan Müge Anlı'ya ikinci kez jest yaptı.
MHP Haberi
MHP Lideri Devlet Bahçeli'den Müge Anlı'ya İkinci Jest

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunucusu Müge Anlı'ya, Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde En İyi Gündüz Kuşağı Programı ve En İyi Kadın Sunucu ödüllerini alması üzerine tebrik mesajı gönderen MHP Genel Başkanı Bahçeli, başarılarının devamını dilediği Müge Anlı'nın ödüllerinin milletin kalbinde olduğunu söyledi.

 

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ'DEN MÜGE ANLI'YA İKİNCİ JEST

 

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının 14. sezonunun başlaması nedeniyle, proğramı sunan Müge Anlı'ya tebrik mesajı göndererek jest yapan MHP Genel Başkanı Bahçeli, Altın Kelebek Ödülleri'nde iki ödül birden alan Müge Anlı'ya bir kez daha jest yaptı.

 

MÜGE ANLI'DAN, MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ'NİN TEBRİK MESAJIYLA İLGİLİ AÇIKLAMA

 

Ödül alması nedeniyle kendisini kutlayanların mesajlarını canlı yayında okurken, MHP Genel Başkanı Bahçeli'den tebrik mesajı gelişini gülümseyerek karşılayıp memnuniyetini ifade eden Müge Anlı, yaptığı açıklamada, ''Altın Kelebek ödülleriyle ilgili az önce reklam arasında kendileriyle görüştüğümde, aldığım ödüllerin milletin kalbinde olduğunu söyleyen MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli, gönderdiği mesajda 'Muhterem Müge Hanım, Altın Kelebek Ödülleri'nde En İyi Gündüz Kuşağı ve En İyi Kadın Sunucu Ödüllerini almış olmanızdan dolayı tebrik ediyor başarılarınızın devamını diliyorum.' dedi. Her zaman güzel mesajlarıyla bizi onurlandırıyor. Çok teşekkür ediyorum.'' dedi.
 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkanı, Devlet Bahçeli, Müge Anlı ile Tatlı Sert, tebrik mesajı, telefon etti, Altın Kelebek, iki ödül, ödül alan sunucu, ikinci jest, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı