Adana'da MHP İlçe Başkanı Görevinden Ayrıldı
Haber Detayı
07 Aralık 2021 - Salı 11:04 Bu haber 2576 kez okundu
 
Adana'da MHP İlçe Başkanı Görevinden Ayrıldı
Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı görevinden ayrıldığını açıkladı.
ADANA HABERLERİ Haberi
Adana'da MHP İlçe Başkanı Görevinden Ayrıldı

Annesinin sağlık sorunlarıyla ilgilendiğinden dolayı parti çalışmalarının aksamasını istemeyen MHP Ceyhan İlçe Başkanı Erdoğan Ekli, İlçe Başkanlığı görevine daha fazla vakit ayırıp özveriyle çalışacak bir Ülküdaşının görevi devralmasının daha uygun olacağını belirterek, İlçe Başkanlığı görevinden ayrıldığını açıkladı.

 

MHP CEYHAN İLÇE BAŞKANI ERDOĞAN EKLİ'DEN AÇIKLAMA

 

MHP Ceyhan İlçe Başkanlığı görevinden ayrılma kararıyla ilgili bilgilendirmelerde bulunan MHP Ceyhan İlçe Başkanı Erdoğan Ekli, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Sevgili Yol ve Dava Arkadaşlarım, Sizleri en kalbi duygularımla, muhabbetle selamlıyorum. Milliyetçi Hareket Partisi’ne gönül verip; kutlu davamızda, her zaman elimden geleni yapmış, Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in ve Liderimiz Devlet Bahçelin’in yolunda başım dik alnım ak uzun seneler yürüdüm ve Allah ömür verdiği sürece de yürümeye devam edeceğim. Bu yolda 2018’de verilen vazifemi ardından seçimde dava arkadaşlarımın takdiri ile İlçe Başkanlığı görevini halkımızın yanında, Liderimiz Devlet Bahçelinin ışığıyle elimden geldiğince icra etmeye çalıştım. Lakin Annemin sağlık sorununun tedavisi uzun süreceği için odağımı ve vaktimi ona ayırmam gerekiyor. Partimize vakit ayırıp, görevimin daha dikkatli ve özveriyle yerine getirilmesi için çok severek ve gönülden icra ettiğim İlçe Başkanlığından kendi isteğim ile ayrılıyorum. Birbirimize çok ihtiyacımızın olduğu bu dönemde Partime ve Liderim Devlet Bahçeli’ye sadakatim sonsuzdur. Desteğini esirgemeyen tüm Milliyetçi Hareket Partisi görevlileri ve gönüllülerine, bilhassa Liderimiz Devlet Bahçeli’ye saygılarımı ve sevgilerimi sunarım. Allah Türk birlik ve beraberliğimizi daim kılsın. Saygılarımla.'' dedi.

 

Fotoğraf açıklaması yok.

 

Bir 14 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

 


 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Ceyhan İlçe Başkanı, Erdoğan Ekli, görevinden ayrıldı, istifa etti, MHP Adana, Annesinin sağlık sorunları, nedeniyle, MHP Ceyhan, Adana haberleri, siyasi
Yorumlar
Haber Yazılımı