MHP Lideri Devlet Bahçeli'den Dikkat Çeken Bisikletli Poz
Haber Detayı
15 Eylül 2023 - Cuma 19:41 Bu haber 2583 kez okundu
 
MHP Lideri Devlet Bahçeli'den Dikkat Çeken Bisikletli Poz
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bisiklet ile poz verdi. Fotoğraf MHP'nin sosyal medya hesabından paylaşıldı.
MHP Haberi
MHP Lideri Devlet Bahçeli'den Dikkat Çeken Bisikletli Poz

58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turuna destek olmak amacıyla bisiklet ile poz veren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yarışa katılacak sporculara başarılar diledi.

 

58. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU

 

Toplumda bisiklet sevgisinin yerleşmesi, gençlerin bisiklete olan bağının artması, turizmin gelişmesi ve Türkiye'nin tanıtımına katkı sağlamak amacıyla, Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Gençlik ve Spor Bakanlığının destekleriyle Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından oranize edilen 58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu (Tour of Türkiye 2023), 6 Şubat'ta meydana gelen deprem nedeniyle planlandığı Nisan ayından Ekim ayına ertelenmişti.

 

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ'DEN DİKKAT ÇEKEN BİSİKLETLİ POZ

 

8 Ekim tarihinde Alanya-Antalya etabıyla başlayıp 15 Ekim tarihinde İstanbul-Sultanahmet etabıyla sona erecek olan 58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turuna destek olmak amacıyla bisiklet ile poz veren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yarışa katılacak sporculara başarılar diledi.

 

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin bisikletli fotoğraf çekilerek spora ve sporcuya destek olması konusunda MHP'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, ''Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, sporu ve sporcuyu destekleyerek gençlerimizin spora yaklaşımı, sağlıklı yaşama pedal çevirmesidir sözüyle, 08 Ekim'de başlayacak olan, 58.Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turunu bugünden tebrik ederek başarılar dilediler.'' denildi.

 

Resim

Resim

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Lideri, Devlet Bahçeli, Dikkat Çeken, Bisikletli Poz, fotoğraf
Yorumlar
Haber Yazılımı