Şanlıurfa Ülkü Ocakları Başkanlığında Bayrak Değişimi
Haber Detayı
15 Eylül 2023 - Cuma 08:57 Bu haber 1922 kez okundu
 
Şanlıurfa Ülkü Ocakları Başkanlığında Bayrak Değişimi
Şanlıurfa Ülkü Ocakları Başkanlığında Bayrak değişimi gerçekleştirildi.
ÜLKÜCÜ Haberi
Şanlıurfa Ülkü Ocakları Başkanlığında Bayrak Değişimi

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Şanlıurfa Ülkü Ocakları Başkanlığı görevini yürüten Mehmet Cenap Alpay'ın yerine, Muhammed Enes Yılmaz'ın atandığını açıkladı.

 

ŞANLIURFA ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANLIĞINDA BAYRAK DEĞİŞİMİ

 

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Şanlıurfa Ülkü Ocakları Başkanlığı'nda yapılan Bayrak değişimiyle ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Ülkü Ocakları Şanlıurfa İl Başkanlığına Muhammed Enes Yılmaz atanmıştır. Yeni görevinde başarılar diler, görevini devreden Mehmet Cenap Alpay’a teşekkür ederiz.'' dedi.

 

GÖREVE ATANAN MUHAMMED ENES YILMAZ'DAN AÇIKLAMA

 

Şanlıurfa Ülkü Ocakları Başkanlığı görevine atanan Muhammed Enes Yılmaz, göreve atanmasıyla ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin tensipleri, Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım'ın takdirleriyle Ülkü Ocakları Şanlıurfa İl Başkanlığına atanmış bulunmaktayım. Bu kutlu göreve bizleri layık gören Bilge Liderimize ve Sayın Genel Başkanımıza şükranlarımı arz ediyorum. Görevini devreden Mehmet Cenab Alpay başkana ve geçmiş dönemlerde Ocak Başkanlığı yapan tüm ülküdaşlarıma teşekkür ederim.'' dedi.

 

GÖREVİNİ DEVREDEN MEHMET CENAP ALPAY'DAN AÇIKLAMA

 

Şanlıurfa Ülkü Ocakları Başkanlığı görevini devreden Mehmet Cenap Alpay, görevini devretmesiyle ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Üç yıldır şanla şerefle yürüttüğüm Ülkü Ocakları Şanlıurfa İl Başkanlığı görevimi Sayın Genel Başkanımız Ahmet Yiğit Yıldırım beyefendinin takdirleriyle görevimi devretmiş bulunmaktayım. Bu süre zarfında Türk Gençliğine yön veren Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım Beyin öncülüğünde davamıza hizmet ettik. Yaz kampları, konserler, eğitim seminerleri, dini söyleşiler, sportif turnuvalar, kültürel faaliyet ve yarışmalarla gençlerimizi milli şuur ve gurura malik birer Türk olarak yetiştirdik. Atandığımız günden bu yana ben ve yönetimim belirlediğimiz vizyon doğrultusunda çalışmalar yaptık, hedeflerimizi gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz. Allah’a hamdolsun ki bu süreçte ne Teşkilatımızı ne ismimizi yüz kızartıcı hiçbir olayla anılmadı. İhanete, fitneye geçit vermedik. İhanetin karşısında ne pahasına olursa olsun dik durduk. Bizim için Ülkücülük şereftir, şerefin tavizi olmaz. Ali Metin Tokdemir ağabeyimizin 'Vefa gibi yüksek bir duyguyu rafa kaldırmayın, zira ahde vefa imandandır, namustur.' Sözünü kendimize şiar edindik. Şanlıurfa’da ki ülkücü şehitlerimizin şehir şehir, ilçe ilçe gezerek kabirlerini bulup dualarla andık. Aileleriyle hemhal olduk, iyi ve kötü günlerinde yanlarında bulunduk. İl Başkanlığım döneminde yanımda olan su gibi berrak ve temiz Yiğit Bozkurtlara, her çileye talip olan yanımda mızrak gibi dimdik duran İl Yöneticilerime, Ülkücülere ve aileme teşekkür ederim. Görevi devralan Muhammed Enes Yılmaz başkanımıza, kardeşime hayırlı olsun. Kılıcı keskin olsun. Kuşkusuz tüm başarılar, güzel işler Teşkilatımızın, eksikler ve kusurlar şahsıma aittir. İsteklerimiz belli, inancımız tamdır. Ocaklar sönmesin diye bir ömür nöbetteyiz!'' dedi.

 

 

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ahmet Yiğit Yıldırım, Şanlıurfa Ülkü Ocakları, Muhammed Enes Yılmaz
Yorumlar
Haber Yazılımı