MHP Lideri Bahçeli: Onlar Kaçacak Biz Kovalayacağız
Haber Detayı
13 Nisan 2021 - Salı 20:23 Bu haber 2346 kez okundu
 
MHP Lideri Bahçeli: Onlar Kaçacak Biz Kovalayacağız
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, kaçanların kovalanacağını saklananların bulunacağını belirterek, Türk milletinin gücünü devletinin kudretinin gösterilmeye devam edileceğini söyledi.
MHP Haberi
MHP Lideri Bahçeli: Onlar Kaçacak Biz Kovalayacağız

Türkiye'nin terörle mücadelesinin kararlılıkla ve kahramanlıkla sürdürüldüğüne dikkat çeken MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türk vatanını parçalamaya hiçbir zalimin, hiçbir zilletin ve hiçbir muhasım ülkenin gücünün yetmeyeceğini belirterek, onlar kaçsa da kovalanacağını ve Şehitlerin hesabının sonuna kadar sorulacağını söyledi.

 

TÜRK MİLLETİNİN GÜCÜNÜ VE DEVLETİNİN KUDRETİNİ BİR KEZ DAHA GÖRDÜLER

 

Terörle mücadele kararlılıkla ve kahramanlıkla sürdürülmektedir. Ocak ayında başlatılan Eren Operasyonları başarıyla ve yüksek bir moralle icra edilmektedir. PKK’nın kış aylarında yuvalandığı alanlar birer birer temizlenmektedir. Yaklaşık iki haftalık bir zaman aralığında bölücü örgütün üst kademe yöneticilerinin içinde yer aldığı 16 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Şırnak Bestler Dereler Domuz Dağı Bölgesi’nde hainler takibe alınarak mağaraları ve saklandıkları barınakları tespit edilmiş, ardından da isabetle vurulmuştur. İkisi kırmızı, üçü de turuncu listede bulunan PKK’nın elebaşları ihanetlerinin bedelini canlarıyla ödemişlerdir. Karların yavaş yavaş erimesi ve baharın gelişiyle birlikte saklandıkları deliklerden fareler gibi çıkmaya başlayan teröristler hamd olsun Türk milletinin gücünü, Türk devletinin kudretini bir kez daha görmüşlerdir.

 

ONLAR KAÇACAK BİZ KOVALAYACAĞIZ

 

Onlar kaçacak biz kovalayacağız, onlar yıkacak biz yapacağız, onlar saklanacak biz bulacağız, nitekim şehitlerimizin hesabını sonuna kadar soracağız. Bölücü terör örgütünün sonu nihayet gelmiştir. PKK can çekişmekte, acı içinde çırpınmakta, her yerinden dağılmaktadır. Bu kanlı ve hain şebeke çocuklardan bile terörist devşirecek kadar alçaktır, şerefsizdir. Bunlardan birisi olan Hamza Adıyaman Hakkari Kırıkdağı Köyü’ndeki okulundan kaçırıldığında henüz 8 yaşındaydı. Ailesi gözyaşı dökerek yıllardır evlatlarının yolunu gözlemişti. Önce Zap suyuna düşüp boğulduğunu söylediler. Ancak Hamza Adıyaman’ın Irak’ın kuzeyinde bulunan PKK kampına kaçırıldığı fotoğraflarla ortaya çıktı. Küçük bir çocuğun eline silah verilmiş, ölmeye ve öldürmeye programlanmıştı. Şu rezalete bakınız ki, HDP’li bir kadın milletvekili de PKK’yı arkalamış, Hamza Adıyaman’ın ailesini suçlayarak aynen şunları söylemiştir: “Zap suyuna düştü ve ailesi para karşılığında HDP il binası önünde oturtuluyor.”

 

TBMM'DE BEKLEYEN FEZLEKELER DERHAL İŞLEME ALINMALIDIR

 

Bu terörist kadının ruhu kirlenmiş, vicdanı lekelenmiş, iradesi rehin alınmıştır. Ve Meclis’te bekleyen fezlekesinin derhal işleme alınması hayat memat konusudur. Hamza Adıyaman Zap suyunda değil, PKK’nın ihanet kampındadır. Gerçekleri saklayan, çocukların dağa ve kamplara silah zoruyla kaçırılmasını çarpıtan kim varsa, dilerim ki bir gün kendilerini Zap suyunun dibinde bulurlar. HDP’yle ittifak kuranlar aynı zamanda çocuklarımızın düşmanıdır. Terörist Demirtaş’a siyasi maksatlarla müşfik ve müspet yaklaşanlar çocuklarımızın, kadınlarımızın, güvenlik güçlerimizin, hülasa Türk milletinin karşısında oluşmuş zillet cephesidir. HDP’ye müsamaha ve merhamet analara hakaret, babalara hıyanettir.

 

İŞBİRLİKÇİLERDEN ÇOCUKLARINI İSTEYEN MUHTEREM ANALARI SELAMLIYORUM

 

3 Eylül 2019’dan itibaren Diyarbakır’da başlayan, ardından Van’a ve Hakkâri’ye kadar uzanan haklı eylemlerle HDP il binalarının önünde evlatlarının peşine düşen, katillerden ve işbirlikçilerden çocuklarını isteyen muhterem anaları selamlıyorum. Anaların yüreklerinde patlayan volkanın, gittikçe yaygınlaşan infial lavlarının hainleri ve destekçilerini perişan edeceğine inanıyorum. Diğer taraftan, 7 Nisan’da Zeytin Dalı Harekat Bölgesi’nde PKK/YPG terör örgütünün kanlı saldırısında kahraman Uzman Çavuşlarımız Ahmet Akdal ile Gökhan Çakır, 9 Nisan’da Eruh ilçesi kırsalında teröristlerle çıkan çatışmada ise kahraman Uzman Çavuşumuz Erkan Erdem şehit oldular.

 

ALLAH DEVLETİMİZE ZEVAL VERMESİN

 

Geçen hafta bir başka acı haber de Konya’dan geldi. Türk yıldızlarına ait eğitim uçağının kaza kırıma uğraması sonucunda Pilot Yüzbaşı Burak Gençcelep şehit düştü. Afrin şehidi Gökhan Çakır evladımızın saygıdeğer babası Hasan Çakır’ın hayranlık uyandıran şu sözleri aziz milletimizin ruh kökünün tıpkısının aynısıyla özetidir: Şehit babası diyor ki: “Allah devletimize zeval vermesin. Vatan bölünmez şehitler ölmez. Bugün bir tane Gökhan gitti, ama bu sabaha kadar bin tane Gökhan gelecek. O kanı yerde bırakmayacaklar.” Eruh kırsalında şehadet şerbetinden içen Erkan Erdem evladımızın elleri öpülesi annesi Hatice Erdem yaktığı ağıyla hepimizi hüzne boğmuş ve şöyle seslenmiştir: “Vatan sağolsun, karlı dağları aştın da Türk bayraklarıyla geldin kuzum.”

 

BİR ÖLÜRSEK BİN DİRİLİRİZ. BİR GİDERSEK BİN GELİRİZ

 

Bu inanç bizde varken, bu dirayet bize hâkimken, bu vatan ve millet sevgisi bizimle bütünleşmişken, Türk milletini bölmeye, Türk devletini yıkmaya, Türk bayrağını indirmeye, Türk vatanını parçalamaya hiçbir zalimin, hiçbir zilletin, hiçbir muhasım ülkenin gücü yetmeyecektir. Bir ölürsek bin diriliriz. Bir gidersek bin geliriz. Ancak milli varlığımız üzerinde operasyon yapmayı hedefleyen emperyalistleri ve uşaklarını asla affetmeyiz. İstiklal deriz, ihanete ok gibi saplanırız. İstikbal deriz, tıpkı 15 Temmuz gecesinde olduğu gibi,  işgale yeltenenleri doğduklarına doğacaklarına bin pişman ederiz. Aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Gazilerimize uzun ve sağlıklı bir ömür temennisiyle hürmetlerimi sunuyorum. Şehitlerin kanı yerde kalmayacak, emanetleri çiğnetilmeyecektir. Türk milleti ve Türkiye Cumhuriyeti dünya durdukça var olacaktır.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkanı, Devlet Bahçeli, kaçanlar kovalanacak, saklanan bulunacak, hesap sorulacak, Şehitlerimiz, Türk milleti, Devletimiz, mücadele sürecek, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı