MHP İl Başkanlığına Yeni Atama Yapıldığı Açıklandı
Haber Detayı
11 Nisan 2023 - Salı 20:32 Bu haber 2292 kez okundu
 
MHP İl Başkanlığına Yeni Atama Yapıldığı Açıklandı
MHP İl Başkanlığına yeni atama yapıldığı açıklandı.
MHP Haberi
MHP İl Başkanlığına Yeni Atama Yapıldığı Açıklandı

MHP Genel Merkezi, MHP Afyonkarahisar İl Başkanlığı görevinden ayrılan Mehmet Kocacan'ın yerine, Ahmet Kahveci'yi atadı.

 

MHP AFYONKARAHİSAR İL BAŞKANLIĞINDAN ATAMA AÇIKLAMASI

 

MHP Afyonkarahisar İl Başkanlığı görevine atanan Ahmet Kahveci, göreve atanmasıyla ilgili yaptığı açıklamada, ''10 Nisan 2023 tarihi itibarıyla İl eski Başkanımız Sayın Mehmet Kocacan’nın şahsi almış olduğu karar ile il başkanlığı görevinden azlini talep etmiştir. Almış olduğu şahsi ve kişisel bir tercihtir. MHP Genel merkezimizin takdir ve tenzipleriyle tüm yönetim kurulumuzun ve teşkilatlarımızın onayını alarak MHP Afyonkarahisar İl Başkanı olarak göreve atanmış bulunmaktayım. Geldiği makamdan güç alanlara karşı, omuz verdiği davaya güç katanlar için zafer kaçınılmazdır! Bu süreçte teşkilatlarımız olarak tek yürek olarak tüm adaylarımızın arkasında olduğumuzu ve çalışmalarımıza hız kesmeden devam ettiğimizi tüm kamuoyuna açıkça ilan ederiz.'' dedi.

 

Bir 1 kişi ve haber odası görseli olabilir

Bir 15 kişi görseli olabilir

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Merkezi, MHP Afyonkarahisar, İl Başkanlığı, görevinden ayrılan, Mehmet Kocacan, yerine, Ahmet Kahveci, atadı, MHP, atama yapıldı
Yorumlar
Haber Yazılımı