MHP'li Yönter'den Yazar Nedim Şener'e Teşekkür
Haber Detayı
04 Ekim 2021 - Pazartesi 18:59 Bu haber 3744 kez okundu
 
MHP'li Yönter'den Yazar Nedim Şener'e Teşekkür
MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, Ülkü Ocaklarını savunan Hürriyet Gazetesi Yazarı Nedim Şener'e teşekkür etti.
MHP Haberi
MHP'li Yönter'den Yazar Nedim Şener'e Teşekkür

Ülkü Ocaklarının terörist bir organizasyon olup olmadığının araştırılmasına yönelik hadsiz ve haksız bir karar alan ABD Temsilciler Meclisi’ne tepki göstererek, Ülkü Ocaklarını savunan Hürriyet Gazetesi Yazarı Nedim Şener'e teşekkür eden MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, Nedim Şener’i muhik ve muhlis tespit ve değerlendirmeleri mucibince yürekten kutladığını söyledi.

 

NEDİM ŞENER'İN KÖŞE YAZISINDAN

 

Hürriyet Gazetesi'nde yayınlanan ''Terörist arıyorsan Ülkü Ocakları’na değil aynaya bak Amerika'' başlığıyla kaleme aldığı yazıda Ülkü Ocaklarını hedef alan ABD'ye tepki gösteren yazar Nedim Şener, ''Darbe yapar, darbecileri destekler “demokrasi raporu” yayınlar. Uluslararası hukuku tanımaz, kafasına göre kanun uygular “hukuk raporu” yayınlar. Ülkeleri işgal eder “özgürlükler raporu” yayınlar, herkese not verir. Katliam yapar, paralı askerleri cinayet işler, istihbarat örgütü CIA işkence hapishaneleri kurar, havada uçakları bile işkencehaneye çevirir 'insan hakları raporu' yayınlar. Terör örgütleriyle işbirliği yapar onları destekler, koruyup kollar 'Terörle mücadele raporu' yayınlar. ABD, evrensel her kavramı kendi çıkarları için kullanan, gücünü dünyanın her bölgesine kabul ettirmeye çalışan ikiyüzlü ve haydut bir devlet profiline sahip. ABD Temsilciler Meclisi şimdi de, Ülkü Ocakları’nın bir terör örgütü olup olmadığının araştırılmasını da öngören 2022 ABD Ulusal Savunma Yetki Yasasının kabul etti. Türkiye’de, cinayet işleyen, yargı komploları kuran, darbe girişiminde bulunan Fetullahçı Terör Örgütü elebaşı Gülen ve örgüt elemanlarını Pensilvanya’da himaye eden Amerika, Türkiye’nin iade taleplerine sessiz kalıyor. FETÖ elebaşı için 7 kez iade yazısı gönderen taleplerine tek bir cevap vermedi. Sadece bu değil, Amerika, terör örgütü PKK’nın Suriye kolu PYD/YPG’ye de hem para hem silah yardımı yapıyor. Tam bir terörist destekçisi olan Amerika, kısa süre önce de Türkiye’yi, 'çocuk savaşçı kullanan ülkeler' listesine almıştı. Bir NATO üyesi ülke olarak askeri alandaki tüm bilgiler elinde olmasına, geçmişte ve bugün bu tür bir iddianın bile gündeme gelmemesine rağmen Türkiye’ye karşı düşmanca tavrını bir kez daha ortaya koymuştu. Hep söylüyorum, Amerika gibi müttefikiniz varsa düşmana ihtiyacınız yoktur.'' dedi.

 

MHP'Lİ İZZET ULVİ YÖNTER'DEN YAZAR NEDİM ŞENER'E TEŞEKKÜR

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Ülkü Ocaklarına terör örgütü yakıştırması şerefsiz bir bühtandır... ABD hem aynaya hem de karanlık geçmişine bakarsa asıl teröristi, asıl katili hemen görebilecektir... Sayın Nedim Şener’i muhik ve muhlis tespit ve değerlendirmeleri mucibince yürekten kutluyorum.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, İzzet Ulvi Yönter, Ülkü Ocakları, Nedim Şener, destekleyen yazısı, teşekkür etti, tebrik etti, Ülkücü Hareket, yazar
Yorumlar
Haber Yazılımı