MHP'li Avcı'dan Adana Protokolünü Buluşturan Düğün
Haber Detayı
04 Ekim 2021 - Pazartesi 08:47 Bu haber 2317 kez okundu
 
MHP'li Avcı'dan Adana Protokolünü Buluşturan Düğün
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı'dan, Adana'nın siyasetçilerini, bürokratlarını ve iş insanlarını buluşturan düğün.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Avcı'dan Adana Protokolünü Buluşturan Düğün

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı ve Eşi Belgin Avcı’nın kızları Veteriner Hekim Buse ile Elektrik-Elektronik Mühendisi Ali İhsan Turan'ın düğün töreni, Adana'nın siyasetçilerini, bürokratlarını ve iş insanlarını buluştururken, kent protokolünün nikah şahitliği yaptığı düğün törenine çiçek gönderen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli telgrafla gecenin çiftini tebrik etti. 

 

DEVLET BAHÇELİ ÇİÇEK GÖNDERDİ

 

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı ve Eşi Belgin Avcı, kızları Buse’nin mürüvvetini görmenin mutluluğunu yaşadılar. DSİ Seyhan Barajı Sosyal Tesisleri’nde yapılan düğün, başta protokol olmak üzere yoğun davetli topluluğunun katılımına sahne oldu. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Genel Merkez Divan Üyelerinin çiçek ve telgraf göndererek Avcı Ailesini ve genç çiftleri tebrik ettiği düğünde, Veteriner Hekim Buse ile Elektrik-Elektronik Mühendisi Ali İhsan Turan’ın nikahları kıyıldı.

 

PROTOKOL, NİKAH ŞAHİDİ OLDU

 

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ın kıydığı nikah töreninde genç çiftin nikah şahitliklerini Adana Valisi Süleyman Elban, MHP MYK Üyesi Adana Milletvekili Muharrem Varlı, Adana Emniyet Müdürü Doğan İnci, MHP Genel Başkan Başdanışmanı Ruhi Ersoy, MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Tümay, Düzce Üniversitesi Öğretim Görevlisi Dr. Kutalmış Yalçın, Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Kocaispir, Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç, Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Niyazi Göger yaptılar.

 

DÜĞÜNE YOĞUN KATILIM…

 

MHP İl Yönetimi başta olmak üzere Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut, MHP İlçe Başkanları, MHP’li belediye başkanları, MHP eski İl Başkanları A. Kadir Üçkardeşler, Yusuf Baş, İlçe Ocak Başkanları, STK,  iş ve siyaset dünyasından çok sayıda temsilci ile Avcı ve Turan Ailelerinin yakınları düğüne yoğun ilgi gösterdi. Hayli coşkulu geçen düğünde örnek bir ev sahipliği yapan Belgin-Bünyamin Avcı Çifti tören boyunca misafirlerle tek tek ilgilendi. MHP kurmayları ve MHP Adana İl Yönetimi, oyun ve halaylarla iki ailenin mutluluklarını paylaştılar. Arkadaşları ise gelin ve damadı sahnede geç saatlere kadar yalnız bırakmadılar.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Bir Mustafa Çay ve Mustafa Şahin Gökçe dahil 6 kişi, oturan insanlar ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

 

Resim

 

Bir Mehmet Çilingir dahil 4 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

 

Resim

 


 
 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana İl Başkanı, Bünyamin Avcı, Adana, siyasetçileri, bürokratlar, iş insanları, buluşturan düğün. Devlet Bahçeli, MHP, Belediye Başkanı, İlçe Başkanı
Yorumlar
Haber Yazılımı