MHP'li Yönter'den Suat Başaran'a Benzeşme Tepkisi
Haber Detayı
29 Mart 2021 - Pazartesi 14:09 Bu haber 3547 kez okundu
 
MHP'li Yönter'den Suat Başaran'a Benzeşme Tepkisi
MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi hedef alıp Cumhur İttifakı'na nifak sokmaya çalışan Suat Başaran'a tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'li Yönter'den Suat Başaran'a Benzeşme Tepkisi

MHP ve Lider Devlet Bahçeli'yi hedef alan açıklamalarına devam ederken rotasını MHP ile Ak Parti arasına nifak sokmaya çeviren Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Suat Başaran'a tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter, MHP ile Ak Parti'nin Milli konulardaki işbirliğinden rahatsız olanların, iki siyasi partinin birbirine benzeştiği yönünde eleştiri getirenlerin CHP ile aynı söylemleri ifade etmelerinin tesadüf olmadığını söyledi.

 

SUAT BAŞARAN NE DEDİ?

 

Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Suat Başaran, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Cumhur İttifakını çöküşe götürecek MHP ve AK Parti’nin benzeşmeye başlamasıdır. Bu onları aynı özellikteki kitleye mahkum edecektir. Devlet Bey, ayrıştırıcı ve teslimiyetçi tavrıyla bilerek veya bilmeyerek ortağını uçuruma sürüklüyor.'' dedi.

 

MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI YÖNTER'DEN SUAT BAŞARAN'A CEVAP

 

Kendisinin CHP ile aynı söylemlerde buluşmasını normal karşılayıp Ak Parti ile MHP'nin Milli konulardaki işbirliğinden rahatsız olan Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Suat Başaran'a tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Aynısını CHP söylüyor. Tesadüf mü? Tembih mi? Benzeşme, milli konularda ortak duruştur, rahatsız olan art niyetlidir. Kitle dediğin, Türk milletidir, hazmedemeyen zillettedir. Liderimizin ayrıştırıcı ve teslimiyetçi tavrı yoktur, var diyen müfteridir. Uçurumun dibindesiniz!'' dedi.

 

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, İzzet Ulvi Yönter, benzeşme tepkisi, aynısını söyleyen, kendi söylemlerine bakmayan, sert tepki, uçurumun dibindesiniz, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı