MHP'li Yönter'den Manken Aysun Kayacı'ya Olay Sözler
Haber Detayı
31 Mart 2021 - Çarşamba 10:05 Bu haber 6353 kez okundu
 
MHP'li Yönter'den Manken Aysun Kayacı'ya Olay Sözler
MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi hedef alan Oyuncu ve Manken Aysun Kayacı'ya tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'li Yönter'den Manken Aysun Kayacı'ya Olay Sözler

Geçmişte Çoban vatandaşları küçümseyici açıklamasıyla gündeme gelen ve son yıllarda Cumhur İttifakı düşmanlığı furyasına katılarak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi hedef alan Oyuncu ve Manken Aysun Kayacı'ya tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter, Aysun Kayacı'ya akıl erdiremediği boyunu aşan işlere burnunu sokmaması ve çobanların kendisine yönelik söylediği sözlere kurak verip podyumda yürümeye devam etmesi tavsiyelerinde bulundu. 

 

OYUNCU VE MANKEN AYSUN KAYACI NE DEDİ?

 

Geçmişte sorduğu ''Dağdaki çobanla benim oyum bir mi?'' sorusuyla uzun süre gündemde kalan ve Çoban vatandaşların oyunu küçümseyerek kendince demokrasi literatürüne yeni kavram kattığını sanan Oyuncu ve Manken Aysun Kayacı, son yıllarda Cumhur İttifakı'na karşı yürüttüğü muhalefetini MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi hedef aldığı, ''İktidar olmak, YOK. Muhalefet olmak, YOK. Cumhurbaşkanı adaylığı, YOK. Çözüm üret, YOK. Seçime gidelim, o da YOK. Sahi derdiniz nedir sizin?'' açıklamasıyla sürdürdü.

 

MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI YÖNTER'DEN AYSUN KAYACI'YA TEPKİ

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi hedef alarak kendince siyaset yaptığını sanan Oyuncu ve Manken Aysun Kayacı'ya tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Bunları sen mi söylüyorsun? Yok hükmündesin... Derin boşluksun... Boyunu aşan, akıl erdiremediğin işlere burnunu sokma, yorum yapma, tavsiyem çobanlarımızın seninle ilgili sözlerine bir zahmet kulak ver! Derdi tasayı bırak podyumda yürümeye bak, geceler boyunca alemlere ak.'' dedi.

 

 Bir 2 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, İzzet Ulvi Yönter, MHP Genel Başkanı, Devlet Bahçeli, Oyuncu ve Manken, Aysun Kayacı, çobanın oyu, MHP, podyumda yürü
Yorumlar
Haber Yazılımı