MHP'den Alparslan Türkeş'i Anma Proğramı Genelgesi
Haber Detayı
30 Mart 2021 - Salı 16:21 Bu haber 5020 kez okundu
 
MHP'den Alparslan Türkeş'i Anma Proğramı Genelgesi
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Başbuğ Alparslan Türkeş'i anma proğramları hakkında bilgilendirmelerde bulundu.
MHP Haberi
MHP'den Alparslan Türkeş'i Anma Proğramı Genelgesi

MHP'nin Kurucu Genel Başkanı Başbuğ Alparslan Türkeş'i anma proğramları hakkında bilgilendirmelerde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, söz konusu proğramların Coronavirüs tedbirleri kapsamında Teşkilatlarda yapılmaması kararını aldıklarını açıkladı.

 

BAŞBUĞUMUZ ALPARSLAN TÜRKEŞ'İ ANMA PROĞRAMLARI GERÇEKLEŞTİRİLMEYECEK

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Bilindiği üzere, Covid-19 salgınında son günlerde yaşanan ciddi artış dolayısıyla hükümetçe alınan yeni tedbirler Cumhurbaşkanı Sayın Tayyip Erdoğan tarafından kamuoyuna duyurulmuştur. Covid 19 ile mücadele kapsamında alınan yeni tedbirlere, siyaset dahil, gündelik hayatımızın her alanında uyulması önem arz etmektedir. Söz konusunu yeni tedbirler dolayısıyla, MHP'nin Kurucu Genel Başkanı Başbuğ Alparslan Türkeş'i anmak üzere her yıl 4 Nisan günü MHP il ve ilçe teşkilatları tarafından düzenlenen açık veya kapalı anma toplantıları bu defa gerçekleştirilmeyecektir.'' dedi.

 

BAŞBUĞUMUZA DUYDUĞUMUZ MİNNET VE VEFA KAMUOYU İLE PAYLAŞILACAKTIR

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, ''MHP ve milliyetçi-Ülkücü Hareket olarak Başbuğ'a duyduğumuz minnet ve vefa, çeşitli medya ve sosyal medya vasıtaları kullanılarak kamuoyu ile paylaşılacaktır. Başbuğumuzun aziz hatırası  ihtiram ve muhabbetle yad edilecek, camiamızın belleğinde bıraktığı derin ve kalıcı izler heyecan ve coşkuyla tazelenecektir. Kutlu ülkü kervanının, Alparslan Türkeş'in gösterdiği yolda her geçen gün büyüyerek ilerlediği, onun manevi huzurunda dualarla anılacaktır.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Semih Yalçın, Başbuğ Alparslan Türkeşi, anma proğramı, Teşkilatlara genelge, MHP, salgın nedeniyle, iptal edildi
Yorumlar
Haber Yazılımı