MHP'li Yönter: Alakasız Kişiler MHP'li Gibi Konuşamaz
Haber Detayı
17 Eylül 2020 - Perşembe 01:55 Bu haber 4044 kez okundu
 
MHP'li Yönter: Alakasız Kişiler MHP'li Gibi Konuşamaz
MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, MHP ile alakası olmayan kişilerin MHP'li gibi görüş bildirmesine tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'li Yönter: Alakasız Kişiler MHP'li Gibi Konuşamaz

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter, Karar Gazetesi yazarı Taha Akyol'un Cumhuriyet Gazetesi'ne verdiği beyanatta Ak Parti ile MHP'nin oluşturduğu Cumhur İttifakı'nın uyguladığı yeni sisteme ilişkin MHP, Ülkücü Hareket ve MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi hedef alarak, sanki MHP'liymiş gibi görüş bildirmesine tepki gösterdi.

 

MHP İLE İLGİSİ OLMAYAN TAHA AKYOL HANGİ HAKLA GÖRÜŞ PAYLAŞIYOR?

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Bir insanın ruhuna yalan yuva yaptı mı aynısıyla Taha Akyol gibi olur! MHP’yle ilgin kalmamış, ilişki ağların kapanmış, peki ne hakla, hangi yetkiyle görüş paylaşırsın? Taha Akyol’un Genel Başkanımıza yönelik tariz ve talihsiz sözleri kindar bir aklın kibir ve küf dolu beyanıdır!'' dedi.

 

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, İzzet Ulvi Yönter, MHP ile alakası olmayan, görüş paylaşamaz, hangi yetkiyle, MHP Haberleri, MHP, Taha akyol
Yorumlar
Haber Yazılımı