Ak Parti Adana İl Başkanı Ay'dan Adana'ya Yatırım Müjdesi
Haber Detayı
17 Eylül 2020 - Perşembe 12:18 Bu haber 7116 kez okundu
 
Ak Parti Adana İl Başkanı Ay'dan Adana'ya Yatırım Müjdesi
Ak Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, Adana'nın 7 İlçesi'ne yeni yatırımların yapılacağını açıkladı.
ADANA HABERLERİ Haberi
Ak Parti Adana İl Başkanı Ay'dan Adana'ya Yatırım Müjdesi

Ak Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, daha önce Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Jülide Sarıeroğlu tarafından açıklanan, Aladağ, Feke, Karaisalı ve Tufanbeyli İlçelerine Spor Toto Teşkilatı ve Belediyeler arasında yapılan sözleşme uyarınca, gençlik ve spor alanında yapılacak yatırımlara, Ceyhan, Yüreğir ve Seyhan İlçelerinin de eklendiğini duyurdu.

 

GÜZEL ADANA'MIZ İÇİN AŞKLA ÇALIŞIYORUZ

 

Ak Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, yeni yatırımlarla ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Adana'mızın farklı ilçelerinde 26 Milyon ₺ toplam tutarla yapılacak olan Gençlik Merkezleri, Spor Salonları, Halı Sahalar ve Yüzme Havuzları Adana’mıza şimdiden hayırlı olsun. Var gücümüzle kıymetli hemşehrilerimiz ve gözbebeğimiz Adana’mız için çalışmaya devam edeceğiz. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Bakanımız Sayın Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu'na, Genel Başkan Yardımcılarımız Sayın Ömer Çelik ve Jülide Sarıeroğlu ile Sayın Milletvekillerimize verdikleri destek için canı gönülden şükranlarımızı sunuyoruz. Güzel Adana'mız için aşkla çalışıyoruz.'' dedi.

 

HANGİ İLÇEYE HANGİ YATIRIM YAPILACAK?

 

Ak Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, yatırımların İlçelere göre dağılımıyla ilgili yaptığı bilgilendirmede şunları söyledi:

 

1-) Tufanbeyli Belediyemiz ve Spor Toto Başkanlığı arasında imzalanan protokol ile Tufanbeyli ilçemize 2 halı saha kazandırıyoruz. 

 

2-) Feke Belediyemiz ve Spor Toto Başkanlığı arasında imzalanan protokol ile Feke ilçemize spor salonu kazandırıyoruz. 

 

3-) Aladağ Belediyemiz ve Spor Toto Başkanlığı arasında imzalanan protokol ile Aladağ ilçemize 3 halı saha kazandırıyoruz. 

 

4-) Karaisalı Belediyemiz ve Spor Toto Başkanlığı arasında imzalanan protokol ile Karaisalı ilçemize gençlik merkezi kazandırıyoruz. 

 

5-) Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Toto Başkanlığı tarafından Ceyhan ilçemize spor salonu kazandırıyoruz.

 

6-) Yüreğir Belediyemiz ve Spor Toto Başkanlığı arasında imzalanan protokol ile Yüreğir ilçemize Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Gençlik Merkezi, 2 Spor Salonu, 10 halı saha kazandırıyoruz. 

 

7-) Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Toto Başkanlığı tarafından Seyhan ilçemize gençlik merkezi kazandırıyoruz.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ak Parti Adana İl Başkanı, Mehmet Ay, Adana ilçeleri, yeni yatırımlar, spor yatırımı, Spor Toto, yatırım müjdesi, Ak Parti ve MHP, Belediyeler
Yorumlar
Haber Yazılımı