MHP'den Ülkücüleri ve MHP'yi Hedef Alan Taha Akyol'a Tepki
Haber Detayı
16 Eylül 2020 - Çarşamba 20:50 Bu haber 3682 kez okundu
 
MHP'den Ülkücüleri ve MHP'yi Hedef Alan Taha Akyol'a Tepki
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Ülkücü Hareket ve MHP Lideri Bahçeli'yi hedef alan Taha Akyol'a tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'den Ülkücüleri ve MHP'yi Hedef Alan Taha Akyol'a Tepki

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, Karar Gazetesi yazarı Taha Akyol'un Cumhuriyet Gazetesi'ne verdiği beyanatta Ak Parti ile MHP'nin oluşturduğu Cumhur İttifakı'nın uyguladığı yeni sisteme ilişkin MHP, Ülkücü Hareket ve MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi hedef alarak nifak sokmaya çalışmasına tepki gösterdi.

 

ALAKASI OLMADIĞI HALDE HALA MHP VE ÜLKÜCÜ HAREKET'TEN GEÇİNMEYE ÇALIŞIYOR

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Taha Akyol denen densiz, MHP'ye ve Ülkücü Harekete basın yoluyla yıllardır düşmanlık eden yerli Pravda Cumhuriyet'e hakkımızda kerameti kendinden menkul tefsir-i şerifler yumurtlamış. Karar gazetesinde yaza yaza kararı ve ayarı büsbütün bozulan haysiyet mahrumu Taha Efendi’nin Cumhuriyet’e kadar düşmesi, gündemde kalabilmek için çiğnemeyeceği değer olmadığının delili. Taha Akyol; Türk milliyetçiliği davasıyla ve onun siyasetteki yegâne temsilcisi olan MHP ile uzaktan yakından ilgisi kalmadığı hâlde ve 40 yıldır partimize uzak olmasına rağmen hâlâ partimizden ve Ülkücü Hareketten geçiniyor.'' dedi.

 

MENSUBU OLMADIĞI BİR CAMİA HAKKINDA SANKİ MENSUBUYMUŞ GİBİ DAVRANMASI HADSİZLİKTİR

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, ''Tanzimat’tan bu yana süren aydın yozlaşması ve kokuşmuşluğunun günümüzdeki çarpıcı örneklerinden biri olan Taha Akyol’un, artık mensubu olmadığı bir camia hakkında onun bir parçasıymış gibi fikir beyan etmesi; yüzsüzlüğün, hadsizliğin, hatta kimliksizliğin dik âlâsı. Hiçbir ilmî birikimi, metodolojik altyapısı olmayan bu aydın müsveddesi madem siyasi tarihe çok meraklı; kendisine tavsiyemiz, şahsında mündemiç oportünizm ve revizyonizmin, bir de yıllardır hemhâl olduğu Makyavelizm’in tarihiyle meşgul olması.'' dedi.

 

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Semih Yalçın, Ülkücü Hareket, MHP, Devlet Bahçeli, Cumhur İttifakı, Taha Akyol, sert tepki
Yorumlar
Haber Yazılımı