MHP'li Yılmaz: Ceza Tahsilatlarında Süre Uzatılmalı
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR !
İletişim
İletişim
Merhaba dünya!
Merhaba dünya!
Haber Detayı
19 Aralık 2020 - Cumartesi 11:43 Bu haber 1659 kez okundu
 
MHP'li Yılmaz: Ceza Tahsilatlarında Süre Uzatılmalı
MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, borç yapılandırılması ve ceza tahsilleri süresinin uzatılmasını istedi.
MHP Haberi
MHP'li Yılmaz: Ceza Tahsilatlarında Süre Uzatılmalı

 SGK borçlarının yapılandırılması ve tahakkuk eden cezaların tahsili süresinin 31 Aralık 2020 tarihinde biteceğini hatırlatan MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, Aile, Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakanımız Sayın Selçuk'a çağrıda bulunarak, Coronavirüs salgını tedbirlerinden kaynaklanan sıkıntılar ve genel mağduriyetin giderilmesi için, borç yapılandırılması ve ceza tahsillerinin süresini 31 Aralık 2020'den 31 Ocak 2021'e kadar uzatılmasını istedi.

 

BORÇ YAPILANDIRILMASI VE CEZA TAHSİLİ SÜRESİ UZATILMALI

 

MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada, ''Aile, Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakanımız Sayın Selçuk'a sormak istiyorum: SGK borçlarının yapılandırılması ve tahakkuk eden cezaların tahsili süresi 31 Aralık 2020 tarihinde bitecektir. Ancak Covid-19 sebebiyle müdürlüklerde esnek çalışma modeli uygulaması, mesai saatlerinin değişkenliği ve mesafe uygulamaları SGK il müdürlüklerinde ve önlerinde yoğunluğa neden olmakta, bu da hem kurum çalışanlarını hem de vatandaşlarımızı mağdur etmektedir. Bu saydığımız etkenleri göz önünde bulundurarak borç yapılandırılması ve ceza tahsillerinin süresini 31 Aralık 2020'den 31 Ocak 2021'e kadar uzatmak için bir girişimde bulunacak mısınız?'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Düzce Milletvekili, Ümit Yılmaz, SGK Borç yapılandırma, ceza tahsili, süresi uzatılmalı, borçlar, vergi, ceza, MHP, MHP Haberleri, TBMM, bütçe
Yorumlar
Haber Yazılımı