MHP'li Yıldız: Zillet İttifakı Bugün Osmanlı Tokadı Yiyecek
Haber Detayı
03 Temmuz 2022 - Pazar 13:04 Bu haber 3141 kez okundu
 
MHP'li Yıldız: Zillet İttifakı Bugün Osmanlı Tokadı Yiyecek
MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, zillet ittifakı ve anketçilerin bu akşam okkalı bir Osmanlı tokadı yiyeceğini söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Yıldız: Zillet İttifakı Bugün Osmanlı Tokadı Yiyecek

2023 yılında yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri öncesinde son seçim olan Çankırı'nın Orta ilçesine bağlı Dodurga’da bugün yapılan Belediye Başkanlığı seçimi hakkında değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Feti Yıldız, Belediye Başkanlığı seçimini Cumhur ittifak'nın açık farkla kazanacağını belirterek, sandıklar açıklandığında kamuoyunu yönlendirmeye çalışan anketçilerin ve zillet ittifakının okkalı bir Osmanlı tokadı yiyeceğini söyledi.

 

DODURGA'DA YAPILACAK SEÇİMİN SİYASİ ÖNEMİ

 

2014 yılında Büyükşehir Yasası gereğince nüfus yetersizliğinden Belde konumunu kaybeden ancak aradan geçen süre zarfında yeniden nüfusu artan Çankırı'nın Orta ilçesine bağlı Dodurga Beldesi'nde, bugün yerel ara seçimi yapılacak. Türkiye'nin son hızla 2023 yılında yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimlerine doğru yol aldığı bir süreçte, 2023 seçimi öncesinde son seçim olan Dodurga Belediye Başkanlığı seçimi siyasi partiler açısından bir sınav niteliğini taşıyor.

 

6'LI MUHALİF İTTİFAKIN GÜNDEMİ DEĞİŞTİRME ÇABASI  

 

Cumhur İttifakı ortağı Ak Parti ve MHP'yi yıpratmak ve 2023 seçimlerini manipüle etmek amacıyla, hemen hemen her gün yandaşları olan anket firmalarının yaptığı kamuoyu araştırmalarını halka sunan 6'lı muhalif ittifaktaki siyasi parti temsilcileri, 2023 seçimlerini şimdiden kazandıklarına yönelik algı oluşturmaya devam ediyor. Tüm algı operasyonlarına rağmen Dodurga Belediye Başkanlığı seçimini kaybedeceğini anlayan 6'lı muhalif ittifaktaki siyasi parti temsilcileri, seçim sonuçlarının kötü neticelenecek olmasının kendilerine vereceği zararı önlemek amacıyla, gündemi değiştirmek için seçim tarihi olan bugüne 6. Yuvarlak Masa toplantısı ayarladı. İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan Yuvarlak Masa toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tekrar aday olup olamayacağını tartışmaya açacak olan 6'lı muhalif ittifaktaki siyasi parti temsilcileri, gündemi tamamen değiştirmeye yönelik bir strateji izledi.  

 

MHP'Lİ FETİ YILDIZ'DAN MUHALİFLERİN HAYALLERİNİ ÇÖPE ATAN AÇIKLAMA

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tekrar aday olmasında kanuni bir engelin olmadığını, hatta bırakın 2023'ü, 2028'de bile aday olabileceğini Anayasa hükümlerine göre ispatlayıp, Erdoğan'ın 2033'e kadar Cumhurbaşkanı olarak kalabileceğini belirterek 6'lı muhalif ittifaktaki siyasi parti temsilcilerinin hayallerini yıkan MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, Çankırı'da bugün yapılan yerel ara seçime yönelik öngörüsüyle, muhaliflerin tüm hayallerini bir kez daha çöpe attı.

 

MHP'Lİ FETİ YILDIZ: ZİLLET İTTİFAKI BU AKŞAM OKKALI BİR OSMANLI TOKATI YİYECEK

 

6'lı muhalif ittifaktaki siyasi parti temsilcilerin her telaşa kapılmasında, onlara korkunun ecele faydası olmadığını hatırlatan MHP Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, Çankırı'nın Orta ilçesine bağlı Dodurga’da bugün yapılan Belediye Başkanlığı seçiminin sonuçlarına yönelik öngörülerde bulunduğu açıklamasında, ''18 Haziran 2023 tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili genel seçimlerine giderken ilk sandık bugün Dodurga'da kuruldu. Yeniden belde statüsü kazanan Çankırı'nın Orta ilçesine bağlı Dodurga’da 1411 seçmen bugün sandık başına gidiyor. Sekiz adayın yarıştığı Belediye Başkanlığı seçimini Cumhur ittifak adayı Hasan Hüseyin Kaşıkçı büyük bir farkla  kazanacaktır. Kamuoyu araştırma şirketi adı altında faaliyet gösteren manipülasyoncular ile başta Bebecan olmak üzere zillet okkalı bir Osmanlı tokadı yiyecek.'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Feti Yıldız, zillet ittifakı, anketçiler, bu akşam, okkalı bir, Osmanlı tokadı, yiyecek, Çankırı, Orta ilçesi, Dodurga Beldesi, seçimi, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı