MHP'li Yıldız: Muhalifler Ölü Taklidi Yapmakla Meşgul
Haber Detayı
15 Mayıs 2022 - Pazar 14:36 Bu haber 2162 kez okundu
 
MHP'li Yıldız: Muhalifler Ölü Taklidi Yapmakla Meşgul
MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, kayış yarma seansları düzenleyen muhalefetin ölü taklidi yapmakla zaman geçirdiğini söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Yıldız: Muhalifler Ölü Taklidi Yapmakla Meşgul

Terör örgütlerine destek veren İsveç ve Finlandiya'nın NATO'ya üye olma isteğine yönelik sessiz kalan 6'lı Muhalif İttifaktaki siyasi partilere göndermelerde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Feti Yıldız, MHP ve Cumhur İttifakı'nda netlik varken,  6’lı masa etrafında kayış yarma seansları düzenleyen muhalefetin ölü taklidi yapmakla zaman geçirdiğini söyledi.

 

CUMHUR İTTİFAKI'NIN İSVEÇ VE FİNLANDİYA'NIN NATO ÜYESİ OLMA İSTEĞİNE İTİRAZI

 

30 ülkenin üye olduğu NATO'ya üyelik kabulü kararlarının oy birliğiyle alınması zorunluluğu bulunurken, terör örgütü PKK ve DHKPC'ye destek veren İsveç ve Finlandiya'nın NATO'ya üye olma isteğine yönelik Türkiye'nin nasıl bir karar vereceği; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, "İsveç ve Finlandiya ile ilgili gelişmeleri takip ediyoruz ama olumlu bir düşünce içinde değiliz." sözleri ve MHP'li sözcülerin Parlamentolarında bile terör örgütü mensuplarını Milletvekili olarak görev yaptıran Finlandiya ve İsveç'in NATO üyeliğine sıcak bakmamasıyla netleşmeye başladı.

 

MHP'Lİ FETİ YILDIZ'DAN MUHALEFETE MANİDAR GÖNDERME

 

Amerikan sermayesinin güçlü firmalarını terör örgütü PKK'nın kontrolündeki Suriye’nin Kuzey Doğusunda ve Kuzey Batısında yaptırımlara takılmadan telekomünikasyon, ulaştırma ve tarım alanlarında yatırım yaptırmak suretiyle terör örgütü ile işbirliğine yönlendiren ABD'nin, PKK/KCK’ya her türlü desteği vermesi yetmezmiş gibi Finlandiya ve İsveç’in NATO’ya girmesi için çırpındığını belirten MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, kantinlerde anarşizme övgüler dizen ergen solcu modunda komik, itici tutum ve tavır sergileme seanslarına hız verip Kandil ışığında havaya girdiğini belirttiği CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu öncülüğündeki 6'lı Muhalif İttifakı sözcülerinin, son gelişmelere sessiz kalarak ölü taklidi yaptığını söyledi.

 

MHP'Lİ FETİ YILDIZ: MUHALİFLER ÖLÜ TAKLİDİ YAPIYOR

 

Terör örgütlerine destek veren İsveç ve Finlandiya'nın NATO'ya üye olma isteğine yönelik sessiz kalan 6'lı Muhalif İttifaktaki siyasi partilere göndermelerde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''ABD kendisi gibi bölücü terör örgütü PKK/KCK’ya her türlü desteği veren Finlandiya ve İsveç’in NATO’ya girmesi için çırpınıyor. Türk Milliyetçilerinin tutumu açık ve net. 6’lı masa etrafında 'kayış yarma' seansları düzenleyen muhalefet yine ölü taklidi yapıyor.'' dedi.

 

Resim

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Feti Yıldız, kayış yarma, seansları, düzenleyen, muhalefet, ölü taklidi, yapmakla, zaman geçiriyor, Avrupa, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı