MHP Adana'dan Aladağ ve Karaisalı Toplantısı
Haber Detayı
15 Mayıs 2022 - Pazar 13:00 Bu haber 2367 kez okundu
 
MHP Adana'dan Aladağ ve Karaisalı Toplantısı
MHP Adana İl Başkanlığı, Aladağ ve Karaisalı Anlatma ve Aydınlatma toplantısıyla sahalara inip fırtına gibi esti.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP Adana'dan Aladağ ve Karaisalı Toplantısı

Ramazan ayı münasebetiyle ara verdiği Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantılarına, Aladağ ve Karaisalı İlçe Teşkilatlarının katılımlarıyla Karaisalı İlçesinde düzenlenen programla yeniden başlayan MHP Adana İl Başkanlığı, parti tabanını heyecanlandıran çalışmalara imza attı.

 

MHP ADANA İL BAŞKANLIĞI YENİDEN SAHALARA İNDİ

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla yurt genelinde başlatılan ve Ramazan ayı münasebetiyle ara verilen “Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları”na Adana’da Karaisalı ve Aladağ Teşkilatlarının etkinlikleriyle devam edildi. Sahalarda fırtına gibi esen MHP, Adana’da parti tabanında heyecan ve coşkuyu artırırken, halkta büyük teveccüh görüyor.

 

İLK ANLATMA VE AYDINLATMA TOPLANTISI KARAİSALI'DA

 

MHP Adana İl Başkanlığı’nın koordinasyonunda, MHP MYK Üyesi ve Adana Milletvekili Muharrem Varlı’nın divan başkanlığında Aladağ-Karaisalı Teşkilatlarının ev sahipliğinde Karaisalı’da gerçekleştirilen ilk Anlatma ve Aydınlatma toplantısına katılan MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, MYK Üyesi Adana Milletvekili Muharrem Varlı, MYK Üyesi Ankara Milletvekili Nevin Taşlıçay, Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy ve MYK Üyesi Uğur Öztürk ülke gündemini değerlendirdiler. MHP Heyeti, gayri milli muhalefetin izlediği küresel emperyalizme hizmet eden, kaosa üreten, yıkıcı, bölücü terör örgütlerine arka çıkan politikalarını anlattılar.

 

BÜNYAMİN AVCI: OMUZ OMUZA YÜRÜYORUZ

 

Adana’da iddialı olduklarını belirten MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ''Teşkilatlarımızla, milletvekillerimizle, MYK üyelerimizle, kadın teşkilatlarımızla, belediye başkanlarımız, meclis üyelerimizle ve tüm kadrolarımızla sahada en fazla yer alan, en çok çalışan, halk ile en fazla iç içe olan partiyiz. ‘Hedef 2023-Lider Ülke Türkiye’ diyerek omuz omuza yürüyoruz. Adana'mızın ortak aklı, hemşehrilerimizin feraseti, ikinci kez yol kazasına izin vermeyecektir. Allah’ın izni, kıymetli vatandaşlarımızın teveccühleriyle partimizin, Cumhur İttifakı’nın bayrağını göndere çekeceğiz.'' dedi. 

 

ALADAĞ VE KARAİSALI İLÇE BAŞKANLARI, TEŞKİLAT ÇALIŞMALARINI ANLATTI

 

MHP Karaisalı İlçe Başkanı Sezai Yılmaz, Aladağ İlçe Başkanı Bayram Kabak da teşkilat çalışmalarını anlatarak, bir yıl sonra yapılacak olan seçimlere en güçlü şekilde hazırlandıklarını bildirdiler. Toplantılarda MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, Adana Ülkü Ocakları Başkanı Cem Tutsoy da yer aldılar. MHP heyeti Karaisalı Kaymakamı Mert Kumcu’ya ve Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan’a da ziyarette bulundular. 

 

Resim

Resim

Bir 6 kişi, ayakta duran insanlar ve ayakkabı görseli olabilir

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana İl Başkanlığı, Aladağ, Karaisalı, Anlatma ve Aydınlatma, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı