MHP'li Taşlıçay'dan Adana ve Adanalılar Açıklaması
Haber Detayı
16 Mayıs 2022 - Pazartesi 10:32 Bu haber 2643 kez okundu
 
MHP'li Taşlıçay'dan Adana ve Adanalılar Açıklaması
MHP MYK Üyesi ve Ankara Milletvekili Nevin Taşlıçay, Adanalılar, Adana ve MHP hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Taşlıçay'dan Adana ve Adanalılar Açıklaması

MHP'nin Türkiye genelinde başlattığı Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları kapsamında, 13 İlçede düzenlenen programlara katılmak üzere Adana'ya gelen MHP MYK Üyesi ve Ankara Milletvekili Nevin Taşlıçay, 13-15 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen toplantılarda MHP'li kadınların ve vatandaşların ilgi odağı oldu.

 

MHP'Lİ NEVİN TAŞLIÇAY'DAN ANLATMA VE AYDINLATMA TOPLANTILARINDA ÖNEMLİ MESAJLAR

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla yurt genelinde uygulamaya konulan ve iki ilçede düzenlendikten sonra Ramazan ayı nedeniyle ara verilen Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları'nın geriye kalan 13 İlçede gerçekleştirilecek programlara katılmak üzere Adana'ya gelen MHP MYK Üyesi ve Ankara Milletvekili Nevin Taşlıçay, 13-15 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen toplantılarda önemli mesajlar verdi.

 

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı'nın koordinasyonunda düzenlenen toplantılar için oluşturulan MHP Heyetinde, MHP MYK Üyesi ve Adana Milletvekili Muharrem Varlı, Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, MHP MYK Üyesi Uğur Öztürk ile birlikte yer alan MHP MYK Üyesi ve Ankara Milletvekili Nevin Taşlıçay, 13 İlçede gerçekleştirilen Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları'nda; MHP'nin misyon ve vizyonunu, 2023 yılında yapılacak seçimlere yönelik hedeflerini ve ürettiği fitnelerle kaosa hizmet edip yıkıcı, bölücü ve ikiyüzlü stratejisiyle Türkiye’nin önüne set çekmeye çalışan muhalefetin kirli yüzünü anlattı.

 

ADANALI KADINLARIN VE PARTİLİLERİN NEVİN TAŞLIÇAY'A YOĞUN İLGİSİ

 

2015 yılında MHP Kadın Kolları Genel Koordinatörlüğü görevinde bulunması nedeniyle MHP'de görev alan kadınlarla daha iyi iletişim kurma performansı gösteren MHP MYK Üyesi ve Ankara Milletvekili Nevin Taşlıçay, Adana'nın 13 İlçesinde düzenlenen proğramlara katılan MHP'li kadınların ve vatandaşların sorunlarıyla yakından ilgilenerek, onlarla sohbet etti. Nevin Taşlıçay'ın cana yakın ve sempatik tavırlarına ilgisiz kalmayan Adanalı kadınlar, MHP'nin dört Kadın Milletvekilinden birisi olan Nevin Taşlıçay'a teşekkür ettiler.

 

MHP'Lİ NEVİN TAŞLIÇAY'DAN ADANALILAR, ADANA VE MHP HAKKINDA AÇIKLAMA

 

Adanalı kadınların ve partililerin MHP'ye ve kendisine olan ilgisine kayıtsız kalmayarak, Adana ve Adanalılar hakkında değerlendirmelerde bulunan MHP MYK Üyesi ve Ankara Milletvekili Nevin Taşlıçay, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Ev sahipliği yaptığı kongreyle Milliyetçi Hareket Partisi'ne adını veren, Başbuğumuz Alparslan Türkeş'i Meclis'e gönderen, bağrında Milliyetçi Hareket Partisi'nin liderini yetiştiren Çukurova'nın güzel kenti Adana; kadınıyla erkeğiyle, ovasıyla yaylasıyla 2023'te destan yazmaya hazır. 13-15 Mayıs tarihlerinde, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin talimatları doğrultusunda gerçekleştirdiğimiz 'Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantısı' kapsamında birlikte, inançla ve gözlerindeki ışıkla bizleri karşılayan; imanımızı tazeleyen, gücümüze güç katan Adanalılara en kalbi teşekkürlerimi iletiyorum.'' dedi.

 

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Bir 10 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Bir 14 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 5 kişi, ayakta duran insanlar ve eşarp görseli olabilir

Resim

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP MYK Üyesi, Ankara Milletvekili, Nevin Taşlıçay, Adanalılar, Adana ve MHP, hakkında, dikkat çeken, Açıklamalar, Anlatma ve Aydınlatma, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı