MHP'li Yıldız'dan Fatih Altaylı'ya Görülmemiş İltifat
Haber Detayı
23 Ekim 2021 - Cumartesi 15:24 Bu haber 2352 kez okundu
 
MHP'li Yıldız'dan Fatih Altaylı'ya Görülmemiş İltifat
MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, Fatih Altaylı'ya öyle bir iltifatta bulundu ki, Fatih Altaylı bu iltifata sevinsin mi üzülsün mü?
MHP Haberi
MHP'li Yıldız'dan Fatih Altaylı'ya Görülmemiş İltifat

Osman Kavala'nın serbest bırakılmasına yönelik bildiri yayınlayan 10 Büyükelçi'ye, açıklamalarının Osman Kavala'ya zarar verdiği ve Hükümete yaradığı gerekçesiyle tepki gösteren Gazeteci Yazar Fatih Altaylı'ya iltifat ediyormuş gibi yaparak dalga geçen MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Feti Yıldız, Osman Kavala'nın serbest bırakılmasını bildiri yayınlayan 10 Büyükelçi gibi istemesine rağmen yayınlanan bildirinin amacını farklı anlayan Fatih Altaylı'nın zekasını överek(!) nazar değmemesi temennisinde bulundu.  

 

FATİH ALTAYLI'DAN 10 BÜYÜKELÇİ'YE FARKLI AÇIDAN TEPKİ

 

Habertürk'te yayınlanan ''Büyükelçiler işine baksın'' başlıklı yazısında Osman Kavala'nın serbest bırakılmasına yönelik bildiri yayınlayan 10 Büyükelçi'ye, açıklamalarının Osman Kavala'ya zarar verdiği ve Hükümete yaradığı gerekçesiyle tepki gösteren Gazeteci Yazar Fatih Altaylı, ''Bazı Avrupa ülkelerinin büyükelçileri Osman Kavala’nın tutuklu yargılanmasını eleştiren ve serbest bırakılması gerektiğini savunan bir bildiri yayınladılar. Türkiye’deki iktidar da bunun üzerine çok kızdı ve büyükelçileri Dışişleri Bakanlığı’na çağırarak öfkesini gösterdi. Sizlerden rica ediyorum, kendinize gelin, bizim işimize karışmayın. Osman Kavala’nın tutuklu yargılanmasından rahatsız olanlar olarak biz tepki gösteriyor ve mücadele ediyoruz. Sizin bu müdahaleniz mücadeleye zarar veriyor. Siz Osman Kavala’nın hapisten çıkmasını değil, hapiste daha uzun kalmasını sağlıyorsunuz. Anlamıyor muyuz zannediyorsunuz? Siz Türkiye’de bu kafanın daha uzun süre iktidar olmasını istiyorsunuz. O yüzden biraz susun. Siz işinize bakın.'' dedi.

 

MHP'Lİ FETİ YILDIZ'DAN FATİH ALTAYLI'YA İLTİFAT(!)

 

10 Büyükelçi'ye, açıklamalarının Osman Kavala'ya zarar verdiği ve Hükümete yaradığı gerekçesiyle tepki gösteren Gazeteci Yazar Fatih Altaylı ile dalga geçen MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Feti Yıldız, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Bazı Avrupa ülkelerinin edepsizlikte sınır tanımayan büyükelçilerinin mahkemelerimize karşı beyanlarını, Fatih Altaylı bakın nasıl anlamış: 'Anlamıyor muyuz zannediyorsunuz? Siz Türkiye’de bu kafanın daha uzun süre iktidar olmasını istiyorsunuz.' Adam maşallah zeka küpü..!'' dedi.

 

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Feti Yıldız, 10 büyük elçi, bildirisi, gazeteciye iltifat, üzülsün mü, sevinsin mi, şok iltifat, dalga geçti, MHP, siyaset, Türkiye
Yorumlar
Haber Yazılımı