MHP Erzurum İl Başkanı Karataş: Onların Kökü Kazınacak
Haber Detayı
23 Ekim 2021 - Cumartesi 19:19 Bu haber 2902 kez okundu
 
MHP Erzurum İl Başkanı Karataş: Onların Kökü Kazınacak
MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, onlarla mücadelelerinin direnç kaybetmeden sürdüğünü belirterek, köklerinin kazınacağını söyledi.
MHP Haberi
MHP Erzurum İl Başkanı Karataş: Onların Kökü Kazınacak

Terör örgütü PKK tarafından Şehit edilen Uzman Çavuş Burak Tortumlu’nun ailesine taziye ziyaretinde bulunan MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, 30 yıllık terörle mücadele tarihindeki teröristlere yol verildiği, büyütülüp beslenildiği ve eylemlerine göz yumulduğu dönemlerin geride kaldığını belirterek, devletin ve TSK'nın demir yumruğu sayesinde her türlü teröristi eze eze kökünü kazımaya devam edeceklerini söyledi.

 

BAŞKAN KARATAŞ'TAN ŞEHİT AİLESİNE TAZİYE ZİYARETİ

 

Tunceli kırsalında terör örgütü PKK tarafından Şehit edilen Uzman Çavuş Burak Tortumlu’nun ailesine yaptığı ziyaretten sonra açıklamalarda bulunan MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, ''Yurdumuzun mukaddes her karış toprağı asırlardan bu yana şehit kanlarıyla sulandı. Mukaddes topraklarımız genç bir fidanımızla daha buluştu, şehadet makamına bir kardeşimiz daha erişti. Burak Tortumlu evladımız bu millet için, bu vatan için canından geçti, nefesinden geçti. Bilinsin ki bu aziz millet Burak kardeşimiz gibi tüm şehitlerini unutmayacak, her zaman minnet ve şükranla yad edecek. Ailesine sabırlar, aziz milletimize başsağlığı diliyoruz.'' dedi.

 

ONLARI EZE EZE KÖKLERİNİ KAZIMAYA DEVAM EDECEĞİZ

 

30 yıllık terörle mücadele tarihindeki teröristlere yol verildiği dönemlerin geride kaldığını belirterek, terörle mücadeleye taviz verilmeden devam edileceği vurgusu yapan MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, ''Geçmişte bu terör belasıyla nasıl mücadele edildiğini hepimiz biliyoruz. Örgüte yol verenleri, büyütüp besleyenleri, göz yumanları ve semirtenleri de biliyoruz. Ama o dönemler artık çok geride kaldı. Şimdi devletimizin ve TSK'nın demir yumruğu var. Her türlü terörü ve teröristleri eze eze kökünü kazımaya devam edeceğiz. En son terörist kalıncaya kadar da bu mücadelemize devam edeceğiz. Bu ülkenin ve bu milletin birliğine, dirliğine, berberliğine, milli bekası ve bütünlüğüne göz diken ya da bu yönde niyetler taşıyan, adım atan kim varsa, bilsinler ki yaptıkları yanlarına kalmaz, kalmayacak. Hepsinden ayrı ayrı hesap sorduk, sormaya da devam edeceğiz.'' dedi.

 

ERZURUM ŞEHİTLER YURDU VE ŞEHİTLER OTAĞIDIR

 

Erzurum'un Şehitler yurdu olduğuna dikkat çeken MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, “Erzurum, bu milletin istiklali için tarihin her döneminde her türlü fedakarlığı fazlasıyla yapmış bir şehirdir. Dolayısıyla Erzurum aynı zamanda şehitler yurdu ve şehitler otağıdır. Burak Tortumlu kardeşimiz de, şüheda yurdumuzun şeref levhası olarak hiçbir zaman unutulmayacak, yüreklerimizde yaşayacaktır. Kardeşimizin ailesine ve aziz milletimize başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.'' dedi.
 

Bir 2 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Erzurum İl Başkanı, Naim Karataş, onlarla mücade, direnç kaybetmeden, sürecek, köklerini kazıyacağız, devam edecek, Türk Milleti, Şehitler, Şehit yurdu, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı