MHP'li Yıldız'dan Birleşik Turan Devletinin Kurulacağı İması
Haber Detayı
03 Mayıs 2020 - Pazar 03:12 Bu haber 3753 kez okundu
 
MHP'li Yıldız'dan Birleşik Turan Devletinin Kurulacağı İması
MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız'ın Milliyetçiler günü kutlamasında Birleşik Turan Devletinin kurulacağından bahsetmesi Ülkücüleri heyecanlandırdı.
MHP Haberi
MHP'li Yıldız'dan Birleşik Turan Devletinin Kurulacağı İması

Coronavirüs salgınından sonra artık hiç bir şeyin eskisi gibi olmayacağından dolayı yeni bir dünya düzeninin kurulacağının konuşulduğu ve Türkiye'nin coronavirüs krizinden sonra bölgesinde küresel bir güç olacağının öngörüldüğü bir ortamda, 3 Mayıs Milliyetçiler günü münasebetiyle yaptığı açıklamada, ''Kurulacağına iman ettiğim Birleşik Turan Devletlerini şimdiden selamlıyorum'' sözlerini söylemesi manidar bulundu.

 

BİRLEŞİK TURAN DEVLETLERİ KURULACAK

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Feti Yıldız, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''3 Mayıs 1944 de Tophane’de Merkez Komutanlığı cezaevinde hücreye konulan rahmetli Başbuğumuzun Hastaneye  sevk evrakında;  'Dikkat ... Siyasi suçludur, Türkçü ve Turancıdır, başkalarıyla temas kurması konuşması yasaktır.' Yazıyordu . Bildiğimiz kafa... 3 Mayıs Milliyetçiler gününü kutluyor, Kurulacağına iman ettiğim Birleşik Turan Devletlerini şimdiden selamlıyorum.'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP'li, Yıldız'dan, Birleşik, Turan, Devletinin, Kurulacağı, İması, ,
Yorumlar
Haber Yazılımı