MHP'li Enginyurt'tan Ülkücü ve MHP'lilere Sitem
Haber Detayı
02 Mayıs 2020 - Cumartesi 23:32 Bu haber 3536 kez okundu
 
MHP'li Enginyurt'tan Ülkücü ve MHP'lilere Sitem
MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Lider'e ve MHP'ye yapılan saldırılara karşı sessiz kalan Türk Milliyetçilerine tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'li Enginyurt'tan Ülkücü ve MHP'lilere Sitem

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, son zamanlarda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye ve MHP'ye karşı yapılan saldırılara karşı sessiz kalmayı tercih eden Ülkücü, MHP'li ve Türk Milliyetçilerine sosyal medyadan tepki göstererek, saldırılara cevap vermeyerek sizler şirin görünmeye devam ederken üç beş delinin (!) davayı savunmaya devam edeceğini söyledi.

 

ENGİNYURT'TAN MHP'YE YAPILAN SALDIRILARA SESSİZ KALANLARA TEPKİ

 

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Efendiler! Rahatınızı hiç bozmayın. Lidere hakaret edilmiş, MHP saldırıya uğramış, Kutsalımız alaya alınmış. Hiç dert etmeyin. Görmezden gelin, Şirin görünün, Beyefendi (!) gibi durun. Bırakın 3-5 deli (!) savunsun, Onlar yırtınıp dursun. Siz hep iyi (!) olun. Kötülük hep bizim olsun.'' dedi.

 

KAVGADA VE ÇİLEDE YOKLAR AMA SIFAT TAŞIMAYA GELİNCE HEP VARLAR

 

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, konuyla ilgili paylaşımına destek veren Ergün Kılınç isimli takipçisinin ''Kavgada yoklar. Mücadelede yoklar. Paylaşımda yoklar. Çilede yoklar. Sıkıntıda yoklar. Dertte yoklar. Ama MHP'de bir sıfat taşımak oldu mu hep varlar. Kutsanmış adamlar adeta. Kimseyle kötü değiller, o yüzden düşmanları da yok. Gelene ağam, gidene paşam hayatları.'' sözlerini de paylaşarak, Türk Milliyetçilerinin Lider'e ve MHP'ye yapılan saldırılar konusunda sessiz kalmaması gerektiği yönünde vurgu yaptı.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP'li, Enginyurt'tan, Ülkücü, ve, MHP'lilere, Sitem,
Yorumlar
Haber Yazılımı