MHP'li Varlı'dan Teşkilatlara ve Vatandaşlara Çağrı
Haber Detayı
07 Nisan 2023 - Cuma 21:01 Bu haber 2252 kez okundu
 
MHP'li Varlı'dan Teşkilatlara ve Vatandaşlara Çağrı
MHP MYK üyesi ve Adana Milletvekili Muharrem Varlı, 2023 seçimlerine yönelik Teşkilatlara ve vatandaşlara çağrı yaptı.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Varlı'dan Teşkilatlara ve Vatandaşlara Çağrı

28. Dönem Milletvekili Adayı listesinde tekrar birinci sıra adayı olması üzerine açıklamalarda bulunan MHP MYK üyesi ve Adana Milletvekili Muharrem Varlı, 2023 seçimlerine yönelik partisinin ve kendisinin hedeflerini ortaya koyarak, Teşkilatlara ve vatandaşlara çağrı yaptı.

 

MHP'Lİ VARLI'DAN MİLLETVEKİLİ ADAYI LİSTESİ AÇIKLANMASI SONRASINDA İLK DEĞERLENDİRME

 

MHP Adana Milletvekili Adayı listesinin açıklanması sonrasında siyasi özgeçmişi hakkında sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan MHP MYK üyesi ve Adana Milletvekili Muharrem Varlı, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Çocukluk yıllarımızda başlayan bu sevda, gençlik ve ardından üniversite yıllarımızda idealist bir ülkücü olarak devam etti. Üniversite tahsilimizi tamamladıktan sonra, Ceyhan Ülkü Ocakları, Ceyhan MHP İlçe yönetim kurulu üyeliği ve üç dönem MHP Ceyhan İlçe Başkanlığı görevlerini layıkı ile yerine getirmeye çalıştım. Daha sonra; Genel Başkanımızın taktiri ve hemşehrilerimizin teveccühü ile ilk defa 4. sıradan Adana Milletvekili seçildim. O günden bu güne, partimize, kıymetli Genel Başkanımıza ve oyları ile bizleri TBMM’ye gönderen hemşehrilerimize layık olmaya gayret gösterdim. Partimize ve kıymetli Genel Başkanımız, Sayın Devlet Bahçeli’ye bağlılığımdan zerre ödün vermedim.'' dedi.

 

MHP'Lİ VARLI'DAN 2023 SEÇİMLERİNE YÖNELİK TEŞKİLATLARA VE VATANDAŞLARA ÇAĞRI

 

28. Dönem Milletvekili Adayı listesinde tekrar birinci sıra adayı olan MHP MYK üyesi ve Adana Milletvekili Muharrem Varlı, 2023 seçimine yönelik hedefi konusunda yaptığı değerlendirmede, ''Allah nasip etti, Genel başkanımızın da taktirleri ile tekrar MHP Adana 1. Sıra adayı oldum. Bu süre zarfında bizlere emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyor minnetlerimi sunuyorum. Bu günden sonra, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tekrar seçilebilmesi ve partimizin en yüksek oyu alabilmesi adına var gücümüzle çalışacağız. Bu seçimin, ülkemiz için bir beka seçimi olduğunu göz önünde bulundurarak, tüm teşkilatlarımızı ve partililerimizi daha fazla çalışmak ve bir oy fazla alabilmek adına, sahaya davet ediyorum. Allah birliğimizi dirliğimizi bozmasın, yar ve yardımcımız olsun. Haydi Bismillah.'' dedi.

 

Bir 3 kişi ve oturan insanlar görseli olabilir

Bir 8 kişi görseli olabilir

Bir 3 kişi görseli olabilir

Bir 7 kişi ve açık hava görseli olabilir

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP MYK üyesi, Adana Milletvekili, Muharrem Varlı, 2023 seçimlerine, yönelik, Teşkilatlara, vatandaşlara, çağrı yaptı, MHP, Adana haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı