MHP'li Yaşar Yıldırım'dan Akşener'i Çıldırtan Açıklama
Haber Detayı
04 Kasım 2023 - Cumartesi 15:35 Bu haber 1838 kez okundu
 
MHP'li Yaşar Yıldırım'dan Akşener'i Çıldırtan Açıklama
MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, İsrail yanlısı Meral Akşener hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Yaşar Yıldırım'dan Akşener'i Çıldırtan Açıklama

Filistin'de katliamlarını sürdüren İsrail yanlısı tutum sergileyen İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım, tarihçi olduğu halde İsrail'in  kuruluşundan ve bugünkü hale nasıl gelişinden habersiz olan Meral Akşener'in; parti genel başkanı olarak lider olamadığı için hadiselere aklının yetmediğini, esasen partisinin projesini çizen Gazze açıklarında demirleyen Eisenhower uçak gemisinin sahibi ABD'nin stratejisine karşı olmamak adına İsrail yanlısı tutum sergilediğini söyledi. 

 

İSRAİL YANLISI AKŞENER'İN GAZZE VE DEVLET BAHÇELİ'Yİ HEDEF ALMASI

 

Filistinlilere yönelik katliamlarını sürdüren İsrail'in; çocukları, yaşlıları, kadınları, sivil erkekleri, doktorları, öğretmenleri, ambulansları, hastahaneleri, okulları ve sivil yerleşim yerlerini bombaladığı ortamda, İsrail'in saldırılarının durdurulması için Türkiye'nin harekete geçmesini isteyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Uluslararası düzeyde yankı bulan açıklamasıyla mazlumların sesi olmuştu.

 

21. Yüzyıl'ın en büyük soykırımını yaparak resmen savaş ve insanlık suçu işleyen İsrail'e tek laf edemeyenlerin arasında yer alan Meral Akşener, Hamas'ın başlattığı Aksa Tufanı Operasyonu'nu bahane ederek İsrail Başbakanı Netanyahu'ya tepki göstermek yerine hedef saptırmayı tercih edip, Gazze'yi hedefe koydu. Filistin'e destek verenleri samimiyetsizlikle suçlayıp İsrail yanlısı ifadeler kullanan Meral Akşener; Türk Milliyetçilerinin oylarını sol cenaha yamama görevini icra ederken, terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı HDP ile birlikte bile yol yürüdüğünü unutup, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin Milliyetçiliğini sorgulama hadsizliğine düşmüştü. 

 

MHP'Lİ YAŞAR YILDIRIM'DAN AKŞENER'İN İSRAİL YANLISI OLUŞUNA DEĞERLENDİRME

 

Bengü Türk TV'de yayınlanan Cem Açıkgöz'ün sunduğu Gündem programında, Meral Akşener'in İsrail yanlısı tutum sergilemesi konusunda değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, ''Burada Siyonizm nedir? İsrail nasıl kurulmuştur ve bugünkü haline nasıl gelmiştir? Bunları bilmek lazım. Hanımefendi (tarihçi olduğu halde) bunları bilmediği için 'bu olayların bizimle ilgisi yok, İsrail-Arap savaşıdır.' diyor. Bu insanlıkla ilgili bir hadisedir. (Akşener, neden İsrail yanlısı tutum sergiliyor?) Çünkü, İyi Parti bir projedir. Bu projeyi çizen, yapan, organize eden şu anda Gazze açıklarında demirleyen Eisenhower uçak gemisinin sahibi yani ABD’dir. Muhalefetin İsrail-Filistin savaşında sesinin çıkmamasının nedeni de bundandır. Ne yapsınlar sahiplerine yani ABD’ye mi kafa tutsunlar?'' dedi.  

 

AKŞENER SADECE GENEL BAŞKAN AMA BAHÇELİ MHP VE DÜNYA TÜRKLÜĞÜNÜN LİDERİ

 

Meral Akşener'in parti genel başkanı olarak lider olamadığı için hadiselere aklının yetmediğini belirten MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, ''İyi partinin kuruluş nedeni, CHP’yi yerelde ve genelde iktidar yapmaktır. Misyonu budur. Hanımefendinin birinci görevi yerelde CHP’nin daha fazla belediye kazanması, genelde de CHP’nin iktidar olmasını sağlamaktır. Siyasi parti genel başkanlığı farklı bir şey liderlik farklı bir şeydir. Hanımefendi partisinin genel başkanıdır, onun aklı oraya erer. Onun genel başkanlığını da gördük. O, 'Bir Oy Kemal’e, bir Oy Meral’e' diye gezerken, İçişleri Bakanlığını Ümit’e verdiler. O yine sağda-solda gezerken 5 tane Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı adayı ilan ettiler. Dolayısıyla, Liderlik farklı bir şeydir. (MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin Milliyetçiliğini sorgulama hadsizliğine düşen) Meral Akşener, sadece parti genel başkanıdır. Oysa ki; Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, sadece MHP'nin genel başkanı değil, MHP'nin ve Dünya Türklüğünün lideridir.'' dedi.  

 

Resim

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, Yaşar Yıldırım, İsrail yanlısı, bir proje, tarihçi, olduğu halde
Yorumlar
Haber Yazılımı