MHP'li İsmail Özdemir'den Solaklara Manidar Sorular
Haber Detayı
03 Kasım 2023 - Cuma 09:41 Bu haber 1842 kez okundu
 
MHP'li İsmail Özdemir'den Solaklara Manidar Sorular
MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, 1968 yılından beri Ülkücülere saldıran Solak teröristlerin günümüzde ne iş yaptıklarını sorguladı.
MHP Haberi
MHP'li İsmail Özdemir'den Solaklara Manidar Sorular

Halk Tv, Tele 1, KRT, Sözcü gibi yayın organları üzerinden suç örgütlerini Ülkücü Hareket'le yan yana getirmeye çalışan Solak Meyanın Bülbülleri ve bazı eski emniyetçilere tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, 1968 yılından beri terör örgütlerinin içinde yer alıp Ülkücülere saldıran Solak teröristlerin günümüzde ne iş yaptıklarını sorguladı.

 

MHP'Lİ İSMAİL ÖZDEMİR'DEN SOL CENAHA MANİDAR SORULAR

 

1968 yılından beri Devlete ve Devlete sahip çıkan Ülkücülere saldıran Solakların 1980 sonrasında farklı kimliğe bürünerek bölücü emellerine hizmet etmeye devam ettiklerine dikkat çeken MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Halk Tv, Tele 1, KRT, Sözcü gibi yayın organları üzerinden fırsatını buldukça suç örgütlerini Ülkücü Hareket'le yan yana getirmeye çalışan çürümüş zihniyetteki sözde gazeteci, yazar ve eski emniyet mensubu güruhun cevaplaması gereken asıl soru; 1968 yılından itibaren Dev Genç ve Dev Yol'da bulunup Ülkücülere saldıran, cezaevlerinde isyanlara karışanların bugün ne iş yaptıkları, nasıl geçindikleridir? Dünün devrimcileri olup, bugünün mafya denilen suç örgütlerinin başındaki isimler kimlerdir? Bunlar şimdilerde hangi suçlara karışıyor? Sadece Türkiye'nin değil, dünyanın en büyük narko-örgütlerinden olan PKK ile yine aynı devrimci kimliği taşıyan suç örgütü mensupları ve yöneticileri hangi ortak işleri yürütüyor? Mesela Abuzer Uğurlu, mesela Yakup Süt'ün kimlerle nasıl, ne gibi bağlantısı vardır? Ülkücü Hareket'e iftira atmayı artık bırakın, yüreğiniz yetiyorsa belgeleriyle bunları açıklayın. Millet sizden asıl bunun cevabını bekliyor.'' dedi. 

 

Açıklama yok.

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, İsmail Özdemir, Ülkücülere saldıran, Solaklar, ne iş yapıyor
Yorumlar
Haber Yazılımı