MHP'li Yalçın: Dünyaya Huzuru Lider Türkiye Getirecek
Haber Detayı
04 Kasım 2023 - Cumartesi 09:34 Bu haber 1486 kez okundu
 
MHP'li Yalçın: Dünyaya Huzuru Lider Türkiye Getirecek
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, küresel cellatların kan gölüne çevirdiği dünyaya huzuru, yeni dünya düzeninin Lideri Türkiye'nin getireceğini söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Yalçın: Dünyaya Huzuru Lider Türkiye Getirecek

Türkiye'nin bölgesel güç olma hedefinden küresel güç olma hedefine geçişini ve son yıllarda yaptığı başarılı hamlelerin neticelerini anlatan bir videoyu sosyal medya hesabından paylaşan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, kendini dünyanın şerifi zanneden ABD güdümündeki küresel cellatlara meydan okuyarak, kurulacak yeni dünya düzeninin Lideri olacak olan Türkiye'nin Aleme Nizam vereceğine dikkat çekti. 

 

MHP'Lİ SEMİH YALÇIN'DAN TÜRKİYE'NİN KONUMUNA YÖNELİK DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM

 

15 Temmuz FETÖ hain darbe girişiminden sonra Ak Parti ile MHP arasında kurulan Cumhur İttifakı'nın en önemli hamlelerinden birisi olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile Türkiye'nin; bölgesel güç olma hedefinden küresel güç olma hedefine geçişini, Libya, Suriye, Karabağ sorunlarına ağırlığını koyup başarıya ulaşmasını, Rusya-Ukrayna savaşından kaynaklanan gıda ve enerji krizlerini ustaca yönetmesini, sınır ötesi operasyonlarla ABD'nin terör devleti kurma hayalini çöpe atmasını, Filistin'de katliamlarını sürdüren İsrail'in durdurulmasına yönelik çabalarını, Türk Devletleri Teşkilatı ile dünyaya yeni nizam vermeye çalışmasını anlatan bir videoyu sosyal medya hesabından paylaşan MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, kendini dünyanın şerifi zanneden ABD güdümündeki küresel cellatlara meydan okuyan bir açıklama yaptı.

 

MHP'Lİ SEMİH YALÇIN'DAN KÜRESELCİLERE MEYDAN OKUYAN ALEME NİZAM VERME MESAJI

 

ABD güdümündeki küresel cellatlara meydan okuyarak, kurulacak yeni dünya düzeninin Lideri olacak olan Türkiye'nin Aleme Nizam vereceğine dikkat çeken MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Kendini dünyanın şerifi zanneden küresel cellatlar kana doymuyor. Sözde barış güvercini batılı ülkeler sessiz. Bu cellatlara yüz yıl önce boyun eğmeyen Türkiye, hâlâ aynı yerde. Cumhuriyeti kuran milliyetçi irade, bugün de yönetimde. Yerli ve Milli Devlet aklıyla, ilmek ilmek işlenen yeni dünya düzeninde Türkiye Lider, Dünya huzurlu olacak. Zalimler döktükleri kanda boğulacak.'' dedi. 

 

Açıklama yok.

Açıklama yok.

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, Semih Yalçın, Türkiye, yeni dünya düzeni, Lider, Aleme Nizam
Yorumlar
Haber Yazılımı