MHP'li Yaşar Kaba: Kaçın Bakalım Nereye Kaçacaksınız?
Haber Detayı
08 Ocak 2022 - Cumartesi 20:13 Bu haber 3977 kez okundu
 
MHP'li Yaşar Kaba: Kaçın Bakalım Nereye Kaçacaksınız?
MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, iktidar dilendikleri küreselcilerin girdabında debelenip duran muhaliflerin nereye kaçacağını sordu.
MHP Haberi
MHP'li Yaşar Kaba: Kaçın Bakalım Nereye Kaçacaksınız?

Seçimlerin zamanında yapılacağı açıklanmasına rağmen, Hükümeti seçime zorlamak için her yolu deneyip başarılı olamayan muhaliflerin küresel bir girdaba düştüğüne dikkat çeken MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, çareyi Kazakistan'da olduğu gibi halkın sokağa dökülmesinde arayan muhaliflere karşı meydanı boş bırakmayacaklarını söyledi. 

 

GAFLETİNİZ BİR ADIM ÖNDE GİDERKEN KAÇIN BAKALIM NEREYE KAÇACAKSINIZ?

 

Cumhur İttifakı'nın hamleleri karşısında ne yapacağını bilemeyen muhaliflerin, iktidar dilendikleri küreselcilerin girdabına düştüğüne dikkat çeken MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Zilletin kombine üçlüsü CHP-İP-HDPKK, başa çıkamadıkları bir girdabın içinde dönüp durmaktadır. Gafletiniz sizden hep bir adım önde giderken, kaçın bakalım nereye kaçacaksınız? Gözlerini kapayan, kulaklarını tıkayan, kalplerini kırk kilitle kilitleyen, her şeyi gürültüye boğan, kendi hayatlarının firarisi olan bu güruh gün gelecek gerçek yalanlarıyla parçalanacaklardır.'' dedi.

 

MEYDANI MUHALİFLERE BIRAKMAYACAĞIZ

 

Cumhur İttifakı'nı seçime zorlamak için çareyi Kazakistan'da olduğu gibi halkın sokağa dökülmesinde arayan muhaliflere karşı meydanı boş bırakmayacaklarını belirten MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, ''Lafı yuvarlayarak dolaşan seyyar vicdan tiplerden müteşekkil, sokakta gelecek planlama niyetinde olan zillet beslemeleri, milli birliği kundaklamaya çalışmakta ve artık neredeyse herkes tarafından teşhis edilebilen karanlık güç odakları ile iş tutmaktadırlar. Meydanı bu turfanda kişiliklere elbette bırakmayacağız. Siyahta saf tutmuş bu kara zihniyet, milletimizin dik duruşu karşısında bu tip girişimlere tevessül dahi edemeyecekler, şaşkınlıktan bırakın küçük dillerini, büyük dillerini bile yutacaklardır!'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP İstanbul, İl Teşkilat Başkanı, Yaşar Kaba, iktidar dilendikleri, küreselciler, girdabında, debelenip duran, muhalifler, nereye kaçacak, sokak hareketi, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı