MHP'li Yaşar Kaba: Felaketten İktidar Umanlar Şaşkın
Haber Detayı
22 Şubat 2023 - Çarşamba 16:02 Bu haber 2013 kez okundu
 
MHP'li Yaşar Kaba: Felaketten İktidar Umanlar Şaşkın
MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, felaketlerden iktidar uman muhaliflerin istediği olmayınca çıldırması hakkında açıklamalarda bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Yaşar Kaba: Felaketten İktidar Umanlar Şaşkın

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın iktidardan gitmesi için büyük felaketlerin olmasına yönelik geçmişte temennilerde bulunan ancak umduğunu bulamayınca saldırı ibresini MHP ve Lider Devlet Bahçeli'ye döndüren  Korkusuz gazetesi yazarı Can Ataklı'ya tepki gösteren MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, Cumhur İttifakı'nı iktidardan indirmek isteyen muhaliflerin felaketten iktidar çıkarma stratejisine ve söylemlerine Türk Milletinin prim vermediğini söyledi.

 

DEPREM FELAKETİNDEN İKTİDAR UMANLAR ŞAŞKINA DÖNDÜ

 

Dünyanın en şiddetli depremlerinden birisi olarak tanımlanan 11 ili etkileyen Kahramanmaraş depremi ve sonrasında meydana gelen Hatay depremi ile büyük acılar yaşayan Türk Milleti, Devleti ile beraber deprem felaketinin yaralarını sarmak için tek yürek olup kenetlendi. Deprem felaketi sonrasında; devletin zaafiyete düştüğü algısını oluşturmak için kırk takla atanlar, kriz ve kaos ortamı oluşması için ellerinden gelen her türlü çabayı sarfedenler, insanların acılarını paylaşmak yerine onları provoke etmeye, yalan yanlış beyanlarla halkı kışkırtmaya ve halk arasında kin ve nefret düşmanlığının oluşmasını sağlamaya çalışanlar, Türk Milletinin Devleti ile kenetlenmesi karşısında şaşkına döndü.

 

EN ÇOK ŞAŞKINA DÖNEN İKTİDARIN DÜŞMESİNİ BÜYÜK FELAKETE BAĞLAYAN CAN ATAKLI OLDU

 

Devlet ile Türk Milletinin kenetlenmesi karşısında en çok şaşkına dönen ise geçmişte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın iktidardan gitmesi için büyük felaketlerin olmasına yönelik temennilerde bulunan Korkusuz gazetesi yazarı Can Ataklı oldu. Yaşanan deprem felaketi sonrası insanlar enkaz altında can çekişirken, adeta enkaz üzerinde tepişerek acıdan rant devşirmek için adeta birbiriyle yarışan ve felaketlerden iktidar uman siyasetçilerin borazanlığını yapan Can Ataklı, felaketler karşısında insanların isyan etmemesi üzerine saldırılarının ibresini tekrar Devlete ve Hükümete destek veren MHP'ye döndürdü. Deprem felaketinin yaşandığı günlerde bile Ak Parti ile MHP'nin arasına nifak sokma çalışmalarına devam eden MHP düşmanı olan Can Ataklı'ya, MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba'dan sert tepki geldi. 

 

MHP'Lİ YAŞAR KABA'DAN FELAKETTEN İKTİDAR UMAN CAN ATAKLI'YA TEPKİ

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın iktidardan gitmesi için büyük felaketlerin olmasına yönelik geçmişte temennilerde bulunan ancak büyük deprem felaketi yaşanmasına rağmen Türk Milletinin Devleti ile kenetlenmesini hazmedemeyince saldırı ibresini Devlete ve Hükümete destek veren MHP'ye döndüren Korkusuz gazetesi yazarı Can Ataklı'ya tepki gösteren MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Zillet şarlatanlığının övgücüsü Can Ataklı denilen mendeburun Cumhur İttifakına olan hıncı hala geçmemiş görünüyor. TV yorumculuğunun bu maskara yüzü 1999 depremi üzerinden ekranlar arkasında yeniden Genel Başkanımıza saldırıya geçti. Kod adı Kılıçdaroğlu ve yardakçılarından aldığı derin sufle üzerine siyasi saldırıya yeltenen yandan çarklı Can Ataklı milli iradeye olan tahammülsüzlüğünün sınırlarını genişletmeye devam ediyor.'' dedi.

 

ZİLLET CEPHESİNİN LAF EBELERİ UMDUĞUNU BULAMADI

 

Cumhur İttifakı'nı iktidardan indirmek isteyen muhalif siyasetçilerin felaketten iktidar çıkarma stratejisine ve söylemlerine Türk Milletinin prim vermediğine dikkat çeken MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, ''Yoldaş ve CANdaş altılı ganyan masası moderatörlerinin gazlamasıyla ve iftira saikinde ATAKlarıyla kirli muhabbet tazeleyen zillet cephesine şirin gözükmek adına onlarca takla atmayı göze alıyor. Umduğunu Kaf Dağında arayan zillet tentenesinin laf ebesi gazetecisi, peşinde koştuğu, arkasına sırtını dayadığı, boş yere koltuk işgal eden iddiasız siyasi figürlerin milletimiz nezdinde hiçbir anlam ifade etmediğini iyi bilmelidir.'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP İstanbul İl, Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, felaketlerden, iktidar uman, muhalifler, istediği olmayınca, çıldırması, hakkında, deprem, iktidar, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı