MHP Çukurova İlçe Başkanı Öztuğ'dan Yardım Çağrısı
Haber Detayı
20 Şubat 2023 - Pazartesi 13:05 Bu haber 3117 kez okundu
 
MHP Çukurova İlçe Başkanı Öztuğ'dan Yardım Çağrısı
MHP Çukurova İlçe Başkanı Hasan Öztuğ, dayanışma örneği sergilediği Çukurova'da depremzedelere yardıma devam edilmesi çağrısı yaptı.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP Çukurova İlçe Başkanı Öztuğ'dan Yardım Çağrısı

6 şubat 2023 tarihinde Türkiye Dünyanın en şiddetli depremlerinden birini yaşarken, Adana'da ölçeğinde depremden en çok etkilenen bölgesinde tüm Teşkilat mensuplarını depremzedelere yardım için harekete geçiren MHP Çukurova İlçe Başkanı Hasan Öztuğ, depremzedelere yardım konusunda tam bir dayanışma örneği sergilerken, hayırsever vatandaşların depremzedelere yardım etmeye devam etmesine yönelik çağrıda bulundu.

 

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ'NİN TALİMATIYLA TEŞKİLATLAR HAREKETE GEÇTİ

 

6 şubat 2023 tarihinde Dünyanın en şiddetli depremlerinden birini yaşayan Türkiye'de, merkez üssü Kahramanmaraş olmak üzere 11 ilde etkisi görülen 7,7 ve 7,6 şiddetindeki deprem için ülkenin tüm kurumları seferber olurken, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatlarıyla oluşturulan MHP Heyeti, MHP Milletvekilleri, MHP'li Belediyeler, MHP ve Ülkü Ocakları Teşkilatları; bir yandan vatandaşların acısını paylaşmak ve yardımcı olmak için deprem bölgelerini ziyaret ederken, bir yandan da depremden etkilenen vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması için harekete geçmişti. 

 

MHP ÇUKUROVA İLÇE TEŞKİLATI YARALARI SARMAK İÇİN HAREKETE GEÇTİ

 

Bu kapsamda hareket eden MHP Çukurova İlçe Başkanı Hasan Öztuğ, 11 ilde 15 milyona yakın vatandaşı doğrudan etkileyen ve 41 binin üzerinde vatandaşın hayatını kaybettiği depremden Adana'da ölçeğinde en çok etkilenen ilçelerinden birisi olan Çukurova'da, Teşkilat mensuplarıyla birlikte depremzedelerin yardımına koştu.

 

Adana'da yıkılan evlerin yarısının bulunduğu Çukurova'da, yakınlarını kaybeden ve evleri hasar alan vatandaşlar depremin ilk gününden beri okullara, camilere ve AFAD’ın belirlediği bölgelerdeki çadırlara sığındı. MHP Çukurova İlçe Başkanlığı binasını Deprem Koordinasyon Merkezi haline getiren ilçe başkanı Hasan Öztuğ ekibiyle birlikte gece gündüz demeden vatandaşın yardımına koştu. Her gittiği yerde sevgi ve muhabbetle karşılanan ilçe teşkilatı depremin ilk gününden beri 100’ün üstünde yardım dağıtım organizasyonu gerçekleştirdi. 

 

BAŞKAN ÖZTUĞ: HALKIMIZIN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

 

Asrın felaketi olarak tanımlanan depremden etkilenen vatandaşlara yardım edilmesi konusunda açıklamalarda bulunan MHP Çukurova İlçe Başkanı Hasan Öztuğ, ''41 binin üzerinde canımızı kaybettiğimiz depremde hayatını kaybeden insanlarımıza Cenab-ı Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve yaralılara acil şifalar diliyorum. Bu yaşadığımız felakette Adana’mızın depremden en çok etkilenen bölgesi Çukurova ilçemiz oldu. Vatandaşlarımızın yaşadığı bu zor günlerde MHP Çukurova İlçe Teşkilatı olarak, tam bir dayanışma örneği gösterdik. Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla depremin yaşandığı ilk andan itibaren AFAD ve Kızılay ile organize bir şekilde yardımlara başladık. Evlerine giremeyen Çukurova halkını okullarda, camilerde, çadırlarda ziyaret edip 3 öğün yemek ve muhtelif ihtiyaç malzemeleri dağıttık. MHP Çukurova Teşkilatı olarak, halkımızın yanında olmaya ve yaralarını sarmaya devam edeceğiz. Yardım organizasyonumuza katkıda bulunan Teşkilat mensuplarımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ederken, hayırsever vatandaşlarımızın depremzedelere yardım etmeye devam etmesi gerektiğini düşünüyorum. Böylesine bir büyük felaketin tekrar yaşanmaması için yeri göğü ve bizleri yaratan Cenab-ı Allah'a sığınıyor ve dua ediyorum.'' dedi.

 

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim


 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Çukurova İlçe Başkanı, Hasan Öztuğ, deprem yardımı, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı