MHP'li Büyükataman: Kirli Siyasetin Karşılığı Olacak
Haber Detayı
22 Şubat 2023 - Çarşamba 19:44 Bu haber 2591 kez okundu
 
MHP'li Büyükataman: Kirli Siyasetin Karşılığı Olacak
MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, deprem üzerinden kirli bir siyaset yapan muhaliflere Türk Milletinin cevap vereceğini söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Büyükataman: Kirli Siyasetin Karşılığı Olacak

Asrın felaketini yaşayan Türk Milleti can derdiydeyken deprem üzerinden siyasi rant elde etmeye çalışarak MHP ve Lider Devlet Bahçeli'yi hedef alan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'e tepki gösteren MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, başlangıçta dayanışma içinde olacaklarını söylerken çarkederek deprem üzerinden kirli bir siyaset yapmaya başlayan muhaliflere Türk Milletinin cevap vereceğini söyledi.

 

DEVLETİN KURUMLARI VE MHP TEŞKİLATLARI DEPREMİN İLK GÜNÜNDEN İTİBAREN YARDIMA KOŞTU

 

6 Şubat günü yaşadığımız deprem felaketinin ilk anından itibaren devletimizin tüm yetkili organları felaketin yaşandığı bölgelere intikal etmiş ve vatandaşlarımızın yardımına koşmuştur. MHP, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla ilk günden itibaren tüm teşkilatlarını seferber etmiş ve devletimizin yetkili kurumları ile koordineli bir şekilde tüm gücüyle sahada çalışmaya başlamıştır.

 

DEVLET VE MİLLET KENETLENİRKEN MUHALEFET KİRLİ SİYASET DERDİNE DÜŞTÜ

 

Aziz milletimiz ve devletimiz elele vererek muazzam bir dayanışma ve yardımlaşma örneği göstermiş; arama kurtarma çalışmaları başta olmak üzere vatandaşlarımızın tüm ihtiyaçlarını ivedi bir şekilde karşılamak için mücadele etmiştir. Devlet ve millet bu mücadeleyi verirken; Kılıçdaroğlu ilk demecinde “dayanışma içinde olacağız” demesine rağmen çok geçmeden “devlet yok” diyerek çark etmiş ve diğer zillet ortakları gibi deprem bölgelerinde kirli bir siyaset yapmaya başlamıştır.

 

ENKAZ ÜZERİNDEN SİYASİ RANT DEVŞİRMEYE ÇALIŞANLAR MHP'Yİ HEDEF ALDI

 

Henüz milletimiz depremin şokunu atlatamamışken CHP himayesindeki bazı basın yayın organları ve sosyal medya soytarıları devreye sokulmuş ve adeta “yalan haber bombardımanı” başlatılmıştır. Milletimiz yaralarını sarmaya çalışırken, Kılıçdaroğlu “beni de tutuklayın” diyerek yalan haber yapan yayın organlarına sahip çıkmış ve aşağılık bir provokasyona imza atmıştır. Milletimizin canı üzerinden oy hesabı yapan CHP’nin Grup Başkanvekili Özgür Özel ise, partisinin enkazlar üzerinde siyasi menfaat devşirme çabasını gizleme telaşıyla Sayın Genel Başkanımıza, partimize ve devletimizin kurumlarına saldırmıştır.

 

TÜRK MİLLETİ DEPREMDEN SİYASİ RANT ELDE ETMEYE ÇALIŞANLARA CEVABINI VERECEK

 

Devlet ve millet düşmanlarına sahip çıkmasıyla ünlü olan Özgür Özel’in devletimizin kurumlarını ve partimizi hedef alması şaşırtıcı değildir.Bir kez daha CHP’nin fitneden yalandan beslendiğini, insanlarımızın acıları üzerinden siyasi rant elde etmeye çalıştığı açığa çıkmıştır. Böyle büyük acıların yaşandığı zamanlar da bile birlik olmayı beceremeyip deprem bölgelerine siyasi rant sağlamak amacıyla yaklaşan ve “buradan nasıl oy devşiririm” diye düşünen CHP’nin cevabını milletimiz mutlaka verecektir.

 

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Sekreteri, İsmet Büyükataman, MHP, deprem üzerinden, kirli siyaset, yapan muhalifler, Türk Milleti, cevap verecek, siyasi rant, devşirenler
Yorumlar
Haber Yazılımı