MHP'li Yaşar Kaba: Çok Yakında Zillet Masası Dağılacak
Haber Detayı
24 Temmuz 2022 - Pazar 20:18 Bu haber 3175 kez okundu
 
MHP'li Yaşar Kaba: Çok Yakında Zillet Masası Dağılacak
MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, yakında dağılacak olan zillet masasındaki siyasetçilerin sinek ikili olarak yollarına devam edeceğini söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Yaşar Kaba: Çok Yakında Zillet Masası Dağılacak

Ahmet Davutoğlu'nun 3'lü ittifak teklifini reddeden Ali Babacan'a Gelecek Partisi'nden hakaretlerle cevap verilmesi üzerine 6'lı muhalif ittifaktaki siyasi partilerin geleceği hakkında değerlendirmelerde bulunan MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, Cumhur İttifakı karşısında bir varlık gösteremeyince dağılma süreci başlayan 6'lı muhalif ittifaktaki siyasetçilerin sinek ikili olarak yollarına devam edeceğini söyledi.

 

SEN-BEN ÇATIŞMASI YAPAN 6'LI MUHALİF İTTİFAKTAKİ SİYASETÇİLER SAĞ-SOL KAVGASINA BAŞLADI

 

Ak Parti ve MHP'nin oluşturduğu Cumhur İttifakı karşısında hala gözle görünür bir varlık oluşturamayan ve aylardır bitmek tükenmek bilmeyen toplantılar yapmalarına rağmen hala Cumhurbaşkanı adaylarını belirleyemeyen 6'lı muhalif ittifaktaki siyasi partiler arasında; Sen-Ben çatışması sürerken bir de Sağ-Sol kavgası başladı. Marksist Leninist bir terör örgütü olan PKK'nın siyasi uzantısı HDP'nin masa altından destek verdiği 6'lı muhalif ittifakta, sol cenahta olan HDP ve CHP'den ayrı yol yürümek isteyen 3 sağ partiden Saadet Partisi, Gelecek Partisi ve Deva Partisi arasında yeni bir ittifak kurulma çalışmalarının yapıldığı ortaya çıktı.

 

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun 3'lü ittifak teklifini reddeden Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'a tepki gösteren Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi ve Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı Abdülkadir Baykay, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''En büyük hata sizi adam yerine koyup bu teklifi götürenlerdedir.'' dedi.

 

MHP'Lİ YAŞAR KABA'DAN 6'LI MUHALİF İTTİFAK HAKKINDA MANİDAR AÇIKLAMA

 

Ahmet Davutoğlu'nun 3'lü ittifak teklifini reddeden Ali Babacan'a Gelecek Partisi'nden hakaretlerle cevap verilmesi üzerine 6'lı muhalif ittifaktaki siyasi partilerin geleceği hakkında değerlendirmelerde bulunan MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Bölünmenin eşiğindeki 6'lı masanın sen ben kavgasına düşerek yarılanması ve atomik parçalara ayrılması yakındır. Bu zillet halindeki bozguncu anlayış sahiplerinin arkasında yatan pervasız düşünce ikliminin GELECEKte hiçbir DEVAsı kalmamıştır. Pek yakında 6'lı zillet masası toza dumana karışacak, aziz milletimiz tarafından gereği düşünülüp cumhur ittifakının yüksek kabul ve teveccühü karşısında sinek ikili olarak yollarına devam edeceklerdir.'' dedi.

 

Açıklama yok.

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP İstanbul, İl Teşkilat Başkanı, Yaşar Kaba, Cumhur İttifakı, karşısında, varlık gösteremeyen, muhalif ittifak, sinek ikili, benzetme, dağılacak, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı