MHP'li Yalçın: Türkiye'nin Derin Devleti mi Oldunuz?
Haber Detayı
12 Ağustos 2022 - Cuma 20:12 Bu haber 2230 kez okundu
 
MHP'li Yalçın: Türkiye'nin Derin Devleti mi Oldunuz?
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, muhalefet partisinin derin devletçilik oynamaya merak sardığını söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Yalçın: Türkiye'nin Derin Devleti mi Oldunuz?

YSK’da olmayan bilgilerin kendilerinde var olduğunu iddia eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, Kemal Kılıçdaroğlu'na ''Türkiye'nin derin devleti misin?'' diye sordu.

 

MHP'Lİ SEMİH YALÇIN: TÜRKİYE'NİN DERİN DEVLETİ MİSİN?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun YSK'daki bilgiler hakkında yaptığı açıklamalara yönelik değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''CHP'nin başındakinin başını, Cumhur İttifakına ettiği haset ve çekememezlik yiyecek. 'Sözde' sıfatını kullanıp millî iradeyi  küçümsemeye kalkmak, çılgınlık ve meczupluk alametidir. Sandığa yansıyan millet iradesine rağmen sergilenen bu hırçın tavır, kifayetsiz ve tahammülsüz ihtiras, yalan ve iftira fırtınası, asi Düzmece Mustafalar üreten bir muhalefet anlayışını yansıtıyor. YSK’da olmayan bilgiler bizde var diyen Kılıçdaroğlu bu ülkenin 'derin devleti' mi? Milis kuvveti mi kurdu? Seçmeni mi fişliyor? Ya da vatandaşlarımızı mı tehdit ediyor. Tapusu sandıkta duran ve demokrasimizin biricik güvencesi olan millet iradesini tahfif, aslında kendini aşağılamaktır. Bizden söylemesi: Kasetle gelen, hasetle gider.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Semih Yalçın, muhalefet partisi, derin devletçilik, oynamaya, merak sardı, seçmen bilgileri, siyasi partiler, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı