Adana Esen MHP Rüzgarı İlçelerde Fırtınaya Dönüştü
Haber Detayı
12 Ağustos 2022 - Cuma 16:16 Bu haber 2750 kez okundu
 
Adana Esen MHP Rüzgarı İlçelerde Fırtınaya Dönüştü
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Adana'da estirdiği MHP rüzgarını İlçelere yaptığı ziyaretlerle fırtınaya dönüştürdü.
ADANA HABERLERİ Haberi
Adana Esen MHP Rüzgarı İlçelerde Fırtınaya Dönüştü

MHP MYK Üyesi ve Adana Milletvekili Muharrem Varlı ile MHP Adana İl Divan Kurulu Üyelerinden oluşan bir heyetle Adana'nın İlçelerinde saha çalışmalarına devam eden MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Merkez İlçeler ve yaylalarda estirdiği MHP rüzgarını; Pozantı, Feke, Saimbeyli ve Tufanbeyli İlçelerine yaptığı ziyaretlerle fırtınaya dönüştürdü.

 

ADANA'DA ESEN MHP RÜZGARI FIRTINAYA DÖNÜŞTÜ

 

MHP Adana İl Teşkilatında düzenlediği Kurmaylar toplantısında aldığı kararlar doğrultusunda, İl merkezinde ve yaylalarda vatandaşlarla buluşma toplantıları düzenleyerek Adana'da MHP rüzgarı estiren MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı ve MHP Adana İl Divan Kurulu Üyelerinden oluşan bir heyetle hız verdikleri yaz dönemi faaliyetlerine Pozantı, Feke, Saimbeyli ve Tufanbeyli İlçelerinde devam etti.  

 

MHP Adana heyeti, ilçelerde ayrıca MHP Pozantı İlçe Başkanı Şeref Dinç, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Feke İlçe Başkanı Fikret Çilingir, Belediye Başkanı Ahmet Sel, Saimbeyli İlçe Başkanı Abdullah Esentürk, Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe, Tufanbeyli İlçe Başkanı Haydar Dömek, Belediye Başkanı Remzi Ergü’ye de ziyarette bulundu. Vatandaşlarla sohbet eden, hâl ve hatırlarını soran ve yoğun ilgi gören MHP Heyeti, Saimbeyli’de MHP İlçe Teşkilatının düzenlediği toplantıda muhtarlarla bir araya gelirken, Pozantı’da ise Belediyenin inşa halindeki projelerini gezerek bilgi aldı. Pozantı'nın Akçatekir ve Kamışlı bölgelerinde yayla sakinlerini ziyaret ettiler.

 

MUHARREM VARLI'NIN ZİYARETLERDE YAPTIĞI AÇIKLAMALAR

 

Ziyaretlerde yaptığı konuşmalarda, Cumhur İttifakı olarak milli sorumluluk duygusuyla çalıştıklarına dikkat çeken MHP MYK Üyesi ve Adana Milletvekili Muharrem Varlı, "Türkiye'nin, Türk Milleti’nin dirlik ve düzeni, huzur ve refahı, birlik ve beraberliği bizim için vazgeçilmez önemdedir. Cumhur İttifakı olarak bunun için Azerbaycan'ın yanında olduk, bunun için Libya'da mücadele veriyoruz, bunun için Doğu Akdeniz’de bayrak gösteriyoruz, bunun için eli kanlı katil sürüsünü sınır ötelerinde kovalıyoruz. Yine bunun için küresel boyuttaki ekonomik krize rağmen vatandaşımızın refahı için milyarlarca lira destek veren devletimizle dimdik ayakta duruyoruz." dedi. 

 

SAHADA VE MASADA GÜÇLÜ TÜRKİYE

 

Cumhur İttifakı'nın sahada ve masada güçlü olan bir Türkiye oluşturma gayretlerinin meyvelerini verdiğini belirten MHP MYK Üyesi ve Adana Milletvekili Muharrem Varlı, ''Eğer hükümetimiz, CHP'nin başını çektiği ve emperyalist güçlerin acentesine dönüşen muhalefet gibi Karabağ savaşında Ermenistan'ın yanında dursaydı, 'Ne işimiz var Afrin'de?', 'YPG bize mi saldıracak?', ne işimiz Libya’da?' anlayışında olsaydı, bugün sınırlarımız içinde nefes alamaz hallere, acınacak durumlara düşecektik. Allah’a şükür bugün Türkiye hem sahada, hem masada güçlü ve içeride istikrarı, dışarıda itibarı olan bir ülke. Bunun kıymetini bilmeliyiz." dedi.

 

BÜNYAMİN AVCI: MÜCADELEMİZ MİLLİ BEKANIN TEMİNİ MÜCADELESİDİR

 

Ziyaretlerde yaptığı konuşmalarda, Adana Teşkilatları olarak sahada yaptıkları çalışmaların önemine vurgu yapan MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, "Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin liderliğinde Ülkücü-Milliyetçi Hareket’in 'Önce ülkem ve milletim' ilkesiyle verdiği mücadelede Adana teşkilatları olarak sahalardayız. Bu mücadele ne belediyelerde ne de Meclis'te iki koltuk fazla kapma mücadelesi değildir. Bu mücadele milli bekamızı temin mücadelesidir; bayrak inmesin, ezan susmasın, kardeşliğimiz daim olsun mücadelesidir. Bu ilke ve inançta yanımızda olan sizlerden, herkesten razı olsun. Bozguncu, bölücü muhalefetin fitne tuzağına düşmeyelim. Yeter ki kardeşliğimizi, birliğimizi bozmayalım; yarın Türkiye’nindir, Türk Milleti’nindir." dedi.

 

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Bir 14 kişi, oturan insanlar ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 9 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana İl Başkanı, Bünyamin Avcı, Adana estirdiği, MHP rüzgarı, İlçelere yaptığı, ziyaretlerle, fırtınaya dönüştürdü, Pozantı, Feke, Saimbeyli, Tufanbeyli, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı