MHP'li Yalçın: Siyasetimiz Muhalefetin Kimyasını Bozdu
Haber Detayı
10 Aralık 2020 - Perşembe 20:00 Bu haber 2799 kez okundu
 
MHP'li Yalçın: Siyasetimiz Muhalefetin Kimyasını Bozdu
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Ali Babacan'ın küçüklük kompleksinin arkasında yetersizlik ve iktidarsızlık sendromunun yattığını söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Yalçın: Siyasetimiz Muhalefetin Kimyasını Bozdu

İçindeki kin ve nefretini MHP'ye saldırarak tatmin etmeye çalışan Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'a tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, Ali Babacan'nın partisinin mikroskobik bir siyaset organizması olmaktan öteye geçemediğini söyledi.. 

 

BABACAN'IN PARTİCİĞİ MİKROSKOBİK BİR SİYASET ORGANİZMASINDAN ÖTEYE GEÇEMİYOR

 

Zillet ittifakının son yancılarından Deva Partisinin başını çeken Ali Babacan; MHP’yi “küçük” sıfatıyla anmak içindeki haset, kin ve kıskançlığı tatmine yetmeyince hızını alamayıp bir de “küçüğün küçüğü” nitelemesini kullanmış. Ali Babacan ikide bir bize çalım satacağına, particiğinin ne durumda olduğuna bir baksın, ondan sonra böbürlensin! Particiği Türkiye’de mikroskobik bir siyaset organizması olmaktan öteye geçemiyor.

 

BABACAN KENDİ KELİNE BİLE MERHEM BULAMAZ

 

Bırakın halkın derdine deva olmayı, Babacan kendi keline bile merhem bulamaz. Okyanus ötesinin talimatıyla kurduğu Deva Particiğinin bir “hiç” olduğunu bilen milletimiz; onu da, evlere şenlik politik söylemlerini de önemsemiyor.

 

MHP'NİN İZLEDİĞİ SİYASET MUHALEFETİN KİMYASINI BOZDU

 

Biliyoruz; Cumhur İttifakının ortağı sıfatıyla MHP’nin oynadığı dominant ama yapıcı ve sorumlu rol, hem zilletin yancılarına fitne fücur gömleği biçenlerin oyunlarını hem de zilletçilerin kimyasını bozuyor. Zillet ittifakı üyelerinin ve de yancıların duçar olduğu “küçük”lük kompleksinin arkasında, yetersizlik ve iktidarsızlık sendromu yatıyor. MHP’ye saldırmak, kifayetsiz zilletçiler üzerinde siyaseten takviye ilaç etkisi yaratıyor. Bu yüzden partimize söverek tatmin oluyorlar.

 

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Semih Yalçın, Ali Babacan, küçüklük kompleksi, iktidarsızlık sendromu, yetersizlik sendromu, deva olamaz
Yorumlar
Haber Yazılımı