Solak Medya MHP'ye Yeni Genel Başkan Buldu
Haber Detayı
10 Aralık 2020 - Perşembe 10:45 Bu haber 4766 kez okundu
 
Solak Medya MHP'ye Yeni Genel Başkan Buldu
Cumhur İttifakı'nın geleceğine fal bakan solak medya sözcüleri, MHP'ye yeni Genel Başkan bulup neredeyse iktidar ettiler.
MHP Haberi
Solak Medya MHP'ye Yeni Genel Başkan Buldu

Cumhur İttifakı'nın dağılmasına yönelik geleceğe fal bakan Avrasya Araştırma Başkanı Kemal Özkiraz, Gazeteci Gökhan Özbek'in 23 Derece proğramı ve Halk TV'de yayınlanan Şirin Payzın'ın sunduğu Sözüm Var programında yaptığı açıklamalarda, Cumhur İttifakı'nın MHP tarafından bozulacağını belirterek, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin kendi isteğiyle yerini MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter'e bırakacağını iddia etti.

 

YENİ AKİT GAZETESİ'NDEN SONRA SOLAK MEDYA SAZI ELİNE ALDI

 

Yeni Akit Haber Sitesi Yazarı Sabri Balaman, ''Erdoğan prangalarından kurtulmalı'' başlıklı köşe yazısıyla, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Ak Parti'nin yıpranmaktan kurtulması için reformları engellediği iddia edilen MHP'den kurtulması ve yeni ittifak peşinde koşması gerektiğini söyledi. Cumhur İttifakı'nın bozulması için Sağ Cenahtan gelen bu saldırıların ardından solak medya devreye girerek, Cumhur İttifakı'nın MHP tarafından bozulacağı ileri sürülüp, MHP'ye yeni bir Genel Başkan bulma densizliğine soyundu.

 

KEMAL ÖZKİRAZ'IN HALK TV'DEKİ İDDİALARI

 

Halk TV'de yayınlanan Şirin Payzın'ın sunduğu Sözüm Var programında açıklamalarda bulunan Avrasya Araştırma Başkanı Kemal Özkiraz, ''MHP'deki lider değişikliği Cumhurbaşkanlığı seviyesinde konuşuluyor. Devlet Bahçeli, sağlığı yerindeyken ve kongrede bütün kontrol elindeyken ittifakı sürdürebilecek, MHP'yi yukarıya taşıyabilecek birisini acaba aday göstertip seçtirse mi diye bir tartışma var. Devlet Bahçeli'nin aklındaki isim, MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter." dedi.

 

KEMAL ÖZKİRAZ'IN 23 DERECE PROĞRAMINDAKİ İDDİALARI

 

Gazeteci Gökhan Özbek'in 23 Derece proğramında açıklamalarda bulunan Avrasya Araştırma Başkanı Kemal Özkiraz, ''MHP Lideri Bahçeli'nin Ak Parti'den kopacağını bekliyorum. 14 Mart tarihinde MHP'nin Kongresi var. Süleyman Soylu'nun MHP'ye Genel Başkan olması mümkün değildir. Çünkü, MHP kendi içinden birisini o makama getirir. MHP, Devlet Bahçeli ile yola devam edecek. Devlet Bahçeli hayattayken birisi MHP Genel Başkanı olacaksa, bu kişi İzzet Ulvi Yönter olacak.'' dedi.

 

LİDERİNİ DEĞİŞTİREN MHP ERKEN SEÇİME GİDERSE YÜZDE 25 OY ALIR

 

Erken seçim ihtimalini, Cumhur İttifakı'nın geleceğini ve MHP'nin durumunu değerlendiren Gazeteci Gökhan Özbek, ''Türkiye'de erken seçim olma ihtimalini kısa vadede belemiyorum. Hükümetin isteğiyle bir seçim beklemiyorum. Ancak, kış aylarında ekonomi kötü giderse ve Ak Parti Milletvekillerinden gruplar halinde kopma olursa, o zaman durum değişir. Mecliste dengeler değişir. Gelecek Partisi ve Deva Partisi yükselirse durumu etkiler. Bu arada MHP'nin oyu da yükseliyor. Ak Parti'den ayrılanların dörtte biri MHP'ye katılıyor. MHP, siyasetini Ak Parti'den oy almak üzerine kurdu. Aslında reformları isteyen Ak Parti değil, MHP'dir. Devlet Bahçeli, Ak Parti'den yeterince oy aldığını düşünürse ve ekonomi çok kötüleşirse İttifak biter. Bu arada lider değişirse seçim yolu görünür. Liderini değiştiren MHP, Cumhur İttifakı'ndan ayrılırsa, 25 oy alır.'' dedi.

 

Resim

 


 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Cumhur ittifakı, Ak Parti ve MHP, Genel Başkan buldu, yüzde 25 oy, erken seçim, bozmaya çalışıyorlar, İzzet Ulvi Yönter, iftiralar, fitneler
Yorumlar
Haber Yazılımı