MHP'li Sözlü: İtiraflar Yapılırken İnkar Kurtarır mı?
Haber Detayı
10 Aralık 2020 - Perşembe 02:19 Bu haber 3854 kez okundu
 
MHP'li Sözlü: İtiraflar Yapılırken İnkar Kurtarır mı?
MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, gizlenmeye çalışılan siyasetin ortaya çıkması konusunda değerlendirmelerde bulundu.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Sözlü: İtiraflar Yapılırken İnkar Kurtarır mı?

Millet İttifakı'nın siyaseten birliktelik yaptığı siyasi partilerin gizlenilmeye çalışıldığı bir dönemde, HDP’li Saruhan Oluç'un TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmayı gündeme getiren MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, ittifakın nasıl yapıldığı konusunda HDP sözcüsü itirafta bulunurken birlikteliğin hala inkar edilmesinin diğerlerini kurtarıp kurtarmayacağını sordu.

 

İTİRAFLAR YAPILIRKEN İNKAR KURTARIR MI?

 

HDP’li Saruhan Oluç'un TBMM'de yaptığı konuşmasındaki ''Biz gizli bir şey yapmadık. Yerel seçimlerde açık seçik bir seçim taktiği uyguladık. Grup Başkan Vekili olarak o zaman kürsüden bu seçim taktiğimizi açıkladım ve bunu yapacağız dedim. Sadece İzmir’de değil, İstanbul’da Antalya’da Kocaeli’de Aydın’da Adana’da Mersin’de Yalova’da bu seçim taktiğini uyguladık ve açık açık yaptık.'' sözlerini sosyal medyadan paylaşan MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, gizlenmeye çalışılan İttifak'ın açığa çıkması konusunda yaptığı değerlendirmede, ''İki gün önceki Genel Kurulda HDP bir kez daha itiraf etmiş ittifakı nasıl yaptıklarını. İnkar kurtarır mı?'' diye sordu.

 

HDP'Lİ SARUHAN OLUÇ'UN TBMM'DEKİ KONUŞMASI

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Başdanışmanı, Hüseyin Sözlü, gizlenmeye çalışılan İttifak, itiraf edildi, inkar kurtarırmı, MHP, MHP Adana, yerel seçimler
Yorumlar
Haber Yazılımı