MHP'li Yalçın: Maskelerini Düşürmeye Devam Edeceğiz
Haber Detayı
19 Mart 2022 - Cumartesi 18:53 Bu haber 1496 kez okundu
 
MHP'li Yalçın: Maskelerini Düşürmeye Devam Edeceğiz
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, mesleklerinin ardına saklanarak bölücülük yapanların maskelerini düşürmeye devam edeceklerini söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Yalçın: Maskelerini Düşürmeye Devam Edeceğiz

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin kapatılmasını istediği Türk Tabipler Birliği'ne yönelik açıklamalarını hazmedemeyen Marksistlerin MHP'yi hedef almasına tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, doktor diplomalı bölücü militanların maskelerini düşürmeye ve TTB yönetiminde yuvalanarak hekimlik gibi kutsal bir mesleği kirletenlerin yuvasını bozmaya devam edeceklerini söyledi.

 

BAHÇELİ'NİN AÇIKLAMALARINDAN RAHATSIZ OLAN MARKSİSTLER SALDIRIYA GEÇTİ

 

Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin ve öteki parti sözcülerinin TTB’ye yönelik haklı çıkışları, unvanlı unvansız ne kadar Marksist ve terör sevici hekim bozuntusu varsa alayını öylesine rahatsız etmiş ki sosyal medyadan bize kudurmuşçasına saldırıyorlar. Çalışkan, vatansever, fedakâr ve cefakâr hekim ordusunu tenzih ederek söylüyorum; Türk milletiyle ve onun bekasıyla sorunu olan bütün Marksist, PKK ve FETÖ artıklarının bir numaralı hasmı ve muarızıyız.

 

MHP, HEKİMLİK MESLEĞİNİ SİYASETE ALET EDENLERİN MASKELERİNİ DÜŞÜRDÜ

 

MHP olarak eşek arılarının kovanına çomak soktuk ve TTB bünyesinde komünist emellere, CHP’ye ve özellikle bölücü terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı olan HDP’nin siyasi amaçlarına hizmet eden militanların doktorluk maskesini çıkardık. Kutsal hekimlik mesleğini siyasete alet etmekten başka marifeti olmayan ve hem bilgi hem de zekâ seviyesi açısından tıbbi yeterlilikleri bulunup bulunmadığı kamuoyunca şüpheli görünen meslek yobazlarının kirli yüzünü gözler önüne serdik.

 

TTB YÖNETİMİNİN BİLİNÇLİ İHANETİNİ ANLATMAYA DEVAM EDECEĞİZ

 

Türk dilindeki kıymetli teşbihleri bile akılsızca yorumlayarak bize saldırmaya kalkan doktor diplomalı bölücü militanların maskelerini düşürecek, TTB yönetiminde yuvalanarak hekimlik gibi kutsal bir mesleği kirletenlerin yuvasını bozmaya devam edeceğiz. Bölgesinde bekası ve güvenliği için Türkiye’nin attığı haklı adımların, hizmet ettikleri mahfillerin oyunlarını bozmasına içerleyerek kendi ülkesine savaş açan taşeron TTB yönetiminin bilinçli ihanetini, Türk milletine anlatmayı ısrarla sürdüreceğiz. TTB Kapatılmalıdır.

 

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Semih Yalçın, mesleklerinin ardına, saklanarak, bölücülük yapanların, maskelerini düşürmeye, devam edeceğiz, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı