MHP'li Kaba: Onlar Yakında Tedavülden Kaldırılacak
Haber Detayı
19 Mart 2022 - Cumartesi 20:36 Bu haber 2078 kez okundu
 
MHP'li Kaba: Onlar Yakında Tedavülden Kaldırılacak
MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, Türk Askerine iftira atıp MHP'yi hedef alan bölücülerin çok yakında tedavülden kaldırılacağını söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Kaba: Onlar Yakında Tedavülden Kaldırılacak

Tedavi olmak için gittiği Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde darp edildiği halde, doktoru darp ettiği gerekçesiyle açığa alınan Uzman Çavuş  Ali Akdağlı'nın iftiraya uğraması konusunda açıklamalarda bulunan MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, MHP'nin müdahalesi sonucu Uzman Çavuş Ali Akdağlı'nın suçsuz olduğu anlaşıldığı halde, hala olay üzerinden Türk Askerini ve MHP'yi hedef alan Türk Tabipler Birliği'ne tepki gösterdi.

 

MUĞLA'DA YAŞANAN OLAYIN PERDE ARKASI

 

Tedavi olmak için gittiği Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Dr. Tahir Tarımer'i darp ettiği gerekçesiyle gözaltına alınan ve tedavisi sonrası sağlık personellerinin alkışlayarak protesto ettiği Uzman Çavuş  Ali Akdağlı, görevinden alındı.

 

Uzman Çavuşların haklarını TBMM'de en çok savunduğundan dolayı TBMM'nin Uzman Çavuşu olarak anılan MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter'in ''Uzman Çavuşlarımızı hedef alan her iftiranın, her saldırının bedeli ne olursa olsun karşısındayım, sonuna kadar da direneceğim. Muğla’daki olayı yakından takip ediyorum. Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Kahraman kardeşimizin yanındayız. Bu hesap sorulacak. Uzman Çavuşlar kahramandır, adamdır, vatandır, herkes aklını başını almalıdır.'' açıklamasıyla, olayın aslı araştırılmaya başlandı.

 

Muğla'da yaşanan olayla ilgili kamera görüntülerinde, Uzman Çavuş  Ali Akdağlı'nın Dr. Tahir Tarımer'i darp etmediği, tak aksine Dr. Tahir Tarımer'in Uzman Çavuş  Ali Akdağlı'yı darp ettiği ortaya çıktı. bu gelişmeler üzerine, açığa alınan Uzman Çavuş Ali Akdağlı görevine iade edilirken, asıl suçlu Dr. Tahir Tarımer görevden alındı. MHP'nin tam zamanında müdahalesiyle gerçekler tüm ayrıntılarıyla ortaya çıktı.

 

MHP'Lİ YAŞAR KABA'DAN İFTİRANIN ARDINDA DURAN TTB'YE TEPKİ

 

Muğla'da darp iddialarıyla Uzman Çavuş Ali Akdağlı'ya iftira atılması olayının, MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter'in müdahalesi sonucunda aydınlanması üzerine açıklamalarda bulunan MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Deforme olmuş bir zihniyetin konvansiyonel terör sevici ortağı Türk Tabipler Birliği; aklıselimden uzak kuru kalabalık bir alkış organizasyonu ile bir sonraki karanlık eylemin aradığı uygun zemini kollamaktadır. Bölücü siyasi altılı Zillet çetesinden güç ve tavsiye alarak hareket etmeye çalışan TTB; bölücü Komünal ve Marksist payandaların buluşma merkezi haline gelmiştir. Gerçek hayatlarında vicdani hassasiyetlerini kaybetmiş insanlardan müteşekkil, fevkalade hastalıklı bu zihniyetin hali tabiatları gereği toplam zihinsel ve insani seviyelerindeki kalitesizliği gözler önüne sermiştir.'' dedi.

 

HAİN ŞER ODAKLARININ KAMP MERKEZİ HALİNE GELEN TTB KAPATILMALIDIR

 

Türk Tabipler Birliği'nin asılsız iftiralarla vatan için canını siper eden Uzman Çavuşları hedef almasına tepki gösteren MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, ''Bu kirli organizasyonunun içerisindeki mevcut hekim artıkları, bir akordeon sesinin peşine takılıp had sınırını aşmakta, bölücülere militanlık yapmakta, Türkiye’nin beka vahdetinin altını dinamitlemeye çalışmaktadır. Vatanı için cansiperane mücadele ruhuna sahip bir Uzman Çavuşumuzu karalamak niyetiyle STK görünümlü terör yuvası TTB, hain şer odaklarının kamp merkezi haline gelmiş, açılmamak üzere kapatılması elzem bir hal almıştır. Bu söz anlamaz, laf dinlemez güruh; öfkeleri, hamasetleri ve yanlışlarıyla birlikte çok uzak olmayan bir zamanda muhakkak tedavülden kaldırılacaklardır.'' dedi.

 

Açıklama yok.

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Yaşar Kaba, Türk Askeri, iftira atıp, MHP, hedef alan, bölücüler, doktor
Yorumlar
Haber Yazılımı