MHP'li Yalçın Emin Çölaşan'ın Hastalığına Teşhis Koydu
Haber Detayı
08 Şubat 2021 - Pazartesi 16:11 Bu haber 2851 kez okundu
 
MHP'li Yalçın Emin Çölaşan'ın Hastalığına Teşhis Koydu
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, kendini hala önemli gazeteciler sınıfına sokmaya çalışan Emin Çölaşan'ın yakalandığı hastalığa teşhis koydu.
MHP Haberi
MHP'li Yalçın Emin Çölaşan'ın Hastalığına Teşhis Koydu

Cumhur İttifakı'na nifak sokmak için MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi hedef alan Sözcü Gazetesi yazarı Emin Çölaşan'a tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, kendini hala önemli gazeteciler sınıfında göstermeye çalışan Emin Çölaşan'ın uyuz hastalığına yakalandığını ve kaşıntısı nüksettiğinde kaşınmak için MHP'ye saldırdığını söyledi.

 

UYUZ HASTALIĞINA YAKALANAN EMİN ÇÖLAŞAN'IN KAŞAĞISI BİZDEDİR

 

Müzmin MHP muhalifi Emin Çölaşan; Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’ye yönelik aslı astarı olmayan suçlama ve ithamları, açık mektup başlığı altında her zamanki bayat teranelerle sıralamış. Çölaşan’ın sözde mektubuna hâkim olan alaycı dil, kendisinin sefil ama bir o kadar da saldırgan karakterini yansıtıyor. Çölaşan, MHP’nin Türk siyasi hayatındaki özgül ağırlığı ve müessiriyetinin verdiği rahatsızlık yüzünden uyuz hastalığına yakalanmış bir gazeteci taslağı… Ne var ki bu illetin çaresi de, kaşağısı da bizde…

 

ÇÖLAŞAN UYUZ HASTALIĞININ KAŞINMASI İÇİN MHP'YE SALDIRIYOR

 

Yakalandığı kaşıntı illeti zaman zaman azıyor ve uykularını kaçırıyor. Uykusuz kalınca eski defterleri açıyor, geçmişe gidip geliyor, lakin MHP’nin kaşağısından başka hiçbir şey onu teskin etmiyor. Emin Çölaşan, kendisini layığı veçhile kaşıyalım ve uyuzu bir nebze hafiflesin diye bize sardırıyor, saldırıyor. Uyuzluk, Çölaşan’ın zaten zayıf olan hafızasına da zarar vermiş. Adam geçmişte kalmış, 15 Temmuz 2016’yı ve sonrasını hatırlamıyor. Aslında hatırlamak da istemiyor.

 

FETÖ'YE DİZDİĞİ ÖVGÜLER EMİN ÇÖLAŞAN'A KABUS OLDU

 

Çünkü bir zamanlar FETÖ elebaşına dizdiği övgüler zihnine kâbus gibi çöküyor. E. Çölaşan, Türkiye’nin uçurumun kenarından döndüğü 15 Temmuz ihanet kalkışmasının millet tarafından püskürtülmesinden sonra artık ülkede hiçbir şeyin eskisi gibi olmadığını görmek istemiyor. Çölaşan, başta MHP ve Ak Pati olmak üzere yaşananlardan ders çıkaran partilerin pozisyon ve tutumlarına yeniden yön verdiklerini düşünmek bile istemiyor.

 

ÇÖLAŞAN KENDİNİ HALA ÖNEMLİ GAZETECİ OLDUĞUNU SANIYOR

 

Bu E. Çölaşan, kendini hâlâ önemli gazeteci sanıyor. Martavallarını artık milletin yutmadığını, tefsir-i şeriflerine kimsenin itibar etmediğini bir türlü kabullenemiyor. Çölaşan, olayları ve insanları nasıl işine gelirse öyle yorumluyor. Madem köşesinde yazdıkları şiddetli kaşıntısını yansıtıyor, kendisine durumuna uyan birkaç köşe adı önerelim: Uyuzun Yeri, Kaşağısız Adam, Solun Uyuzu, Sözün Uyuzu, Sözcü’nün Uyuzu.

 

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Semih Yalçın, kendini hala, önemli gazeteciler, sınıfına koyuyor, teşhis koydu, uyuz hastalığı, kaşağısı bizde, kaşınıyor
Yorumlar
Haber Yazılımı