Ak Parti ve MHP Adana İl Başkanlarından İstişare Toplantısı
Haber Detayı
08 Şubat 2021 - Pazartesi 12:03 Bu haber 2935 kez okundu
 
Ak Parti ve MHP Adana İl Başkanlarından İstişare Toplantısı
Ak Parti ve MHP Adana İl Başkanları, Cumhur İttifakı istişare toplantısında bir araya gelerek gündeme dair konuları görüştü.
ADANA HABERLERİ Haberi
Ak Parti ve MHP Adana İl Başkanlarından İstişare Toplantısı

Cumhur İttifakı ortağı Ak Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay ve MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, MHP Adana İl Başkanlığı'nda düzenlenen toplantıda Meclis Grup Sözcüleri ve Grup Başkan Vekilleri ile bir araya gelerek, Büyükşehir Belediye Meclis toplantısı öncesinde istişarelerde bulundu. 

 

MHP ADANA İL BAŞKANLIĞI'NDAN YAPILAN AÇIKLAMA

 

MHP Adana İl Başkanlığı'nın sosyal medya hesabından istişare toplantısıyla ilgili yapılan açıklamada, ''İl Başkanımız Sayın Bünyamin Avcı, Ak Parti İl Başkanımız Sayın Mehmet Ay ve Meclis Grup Sözcülerimiz, Grup Başkan Vekillerimizle birlikte, Büyükşehir Belediye Meclis toplantısı öncesi istişarede bulunduk. Hayırlara vesile olsun.'' denildi.

 

AK PARTİ ADANA İL BAŞKANLIĞI'NDAN YAPILAN AÇIKLAMA

 

Ak Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, MHP Adana İl Başkanlığı'nda düzenlenen istişare toplantısıyla ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Büyükşehir Belediye Meclis toplantısı öncesi, MHP İl Başkanı Sayın Bünyamin Avcı ve meclis grup başkan vekillerimizle, salgına karşı maske, mesafe ve temizlik kurallarına da dikkat ederek toplantımızı gerçekleştirdik. Toplantımız hayırlara vesile olsun.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ak Parti Adana İl Başkanı, Mehmet Ay, MHP Adana İl Başkanı, Bünyamin Avcı, İstişare toplantısı, Cumhur İttifakı, Belediye gündemi, meclis gündemi
Yorumlar
Haber Yazılımı