MHP'li Yalçın'dan Yolunu Şaşıran Taha Akyol'a Ayar
Haber Detayı
04 Ağustos 2022 - Perşembe 11:25 Bu haber 2170 kez okundu
 
MHP'li Yalçın'dan Yolunu Şaşıran Taha Akyol'a Ayar
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, MHP'den koptuktan sonra zillet savunuculuğuna soyunan Taha Akyol'a ayar verdi.
MHP Haberi
MHP'li Yalçın'dan Yolunu Şaşıran Taha Akyol'a Ayar

Karar gazetesi yazarı Taha Akyol'un Halk TV'de yayınlanan Kadraj programında yaptığı açıklamalara tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, MHP'den koptuktan sonraki yıllarda takındığı muhalif tutumla sürekli itibar kaybeden Taha Akyol'un, bebek katili Öcalan’ın yamağı Demirtaş’ı överek tükenmişlik işareti gösterdiğini söyledi.

 

MHP'DEN KOPUNCA ZİLLET KULVARINDA SAVRULAN TAHA AKYOL SÜREKLİ İTİBAR KAYBEDİYOR

 

Taha Akyol; bir fikre ve inanca veya bir hukuk kuralına riayete yatkınlıktan çok, haklı haksız her konuda muhalif tutum takınmaya, ilkesizliğe mütemayil olduğundan, sürekli kan ve itibar kaybediyor. Doku uyuşmazlığı sebebiyle vaktiyle MHP’den kopan Akyol, savrulduğu zillet kulvarında siyasi oportünizmin en kıvrak figürlerini sergilemeyi sürdürüyor. Akyol’un son dansını, bugün çıktığı CHP borazanı Halk TV’de tebessümle izledik.

 

YOZLAŞMIŞ BİR MÜSTEMLEKE AYDININA DÖNÜŞTÜĞÜNÜ GİZLEMİYOR

 

Akyol; yozlaşmaktan, liyakatsizlikten, ehliyetsizlikten, hukukun üstünlüğünden dem vurup bol bol laf cambazlığı yapıyor ama özünden koparak nasıl yozlaşmış bir müstemleke aydınına dönüştüğünü gizleyemiyor. Taha Akyol; hem hukuksuzluk ve vesayetçiliğin takipçisi, hem de siyasette nefret söyleminin rehberi olan zillet ittifakını savunmakla kalmıyor. Kripto bacısı gibi, bebek katili Öcalan’ın yamağı Selahattin Demirtaş’ı da övüyor. Bu, tükenişin işaretidir!

 

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Semih Yalçın, MHP, koptuktan sonra, zillet savunucusu, olan yazara, ayar verdi, yolunu şaşıran, tükenmişlik işareti, televizyon
Yorumlar
Haber Yazılımı