MHP'li Yalçın'dan Üçüncü İttifak'ın Perde Arkası
Haber Detayı
04 Nisan 2021 - Pazar 08:55 Bu haber 2826 kez okundu
 
MHP'li Yalçın'dan Üçüncü İttifak'ın Perde Arkası
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, MHP Lideri Devlet Bahçeli ve Türk milliyetçiliği fikriyatına sistemli ve planlı bir şekilde saldırmasının esas sebeplerini açıkladı.
MHP Haberi
MHP'li Yalçın'dan Üçüncü İttifak'ın Perde Arkası

HDP öncülüğündeki üçüncü ittifak tehdidinin Millet İttifakı'na verilmiş bir ültimatom olduğuna dikkat çeken MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, Millet İttifakı'nın MHP Lideri Devlet Bahçeli ve Türk milliyetçiliği fikriyatına sistemli ve planlı bir şekilde saldırmasının esas sebeplerini açıkladı.

 

HDP ÖNCÜLÜĞÜNDEKİ 3. İTTİFAK ZİLLETÇİLERE VERİLMİŞ ÜLTİMATOMDUR

 

CNN TÜRK TV’de an itibariyle Demirtaş’ın tehdidi tartışılıyor. S. Demirtaş’ın CHP ve İP’e yönelik “eğer muhalefetteki milliyetçi odaklar demokrasi ittifakına engel olmaya devam edeceklerse HDP öncülüğünde üçüncü ittifak kurulabilir” sözleri zilletçilere verilmiş ültimatomdur.

 

TÜRK MİLLİYETÇİLİĞİ FİKRİYATINA SALDIRMALARININ ESAS SEBEBİ

 

Bu sözler sonrasında; HDP/PKK sözcüleri, İP Müdiresi, kendi kıratlarına yaraşır bir şekilde ortaya çıkan CHP sözcüleri ve K. Kılıçdaroğlu genel başkanımıza ve Türk milliyetçiliği fikriyatına sistemli ve planlı bir şekilde saldırmaktadırlar. Terbiyeye kefil olup olmamaktan bahseden bazı zavallılar ise bu yeni FETÖ taktik ve kumpasına hizmet etmekte, Pensilvanya misyoneri olma yolunda sıra beklemekte, Kandil iltisaklı Pensilvanya’nın gönüllü forsalığına soyunmaktadır.

 

PENSİLVANYA'NIN KİRLİ OYUNUNUN PİYONLUĞUNA DEVAM EDİN AMA...

 

MHP ve liderine saldırmayı kendilerine siyasi hedef ittihaz eden İP Müdiresi, Kılıçdaroğlu ve diğerleri aldıkları talimat gereği Pensilvanya’nın oynadığı kirli oyunun piyonluğunu yapmaya devam etsinler. Zilletçilere bu gece için son sözümüz şudur; Ne Meral Akşener Sparta Kralı Menelaus'un, uğrunda Truva Savaşı’nı göze aldığı karısı Helen’dir, ne de Kemal Kılıçtaroğlu onu kaçırarak savaşa yol açan Truva'lı Paris…

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Semih Yalçın, MHP Lideri, Devlet Bahçeli, Türk milliyetçileri, MHP, esas sebep, deşifre etti, kirli oyun, oynayanları açıkladı
Yorumlar
Haber Yazılımı