MHP'li Başkan: Ali Babacan Devlet Aklı İle Boy Ölçüşemez
Haber Detayı
03 Nisan 2021 - Cumartesi 20:33 Bu haber 3307 kez okundu
 
MHP'li Başkan: Ali Babacan Devlet Aklı İle Boy Ölçüşemez
MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi hedef alan Ali Babacan'ın Devlet Aklı ile boy ölçüşemeyeceğini söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Başkan: Ali Babacan Devlet Aklı İle Boy Ölçüşemez

HDP'nin kapatılması ve Anayasa Mahkemesi konularında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi hedef alan sözler sarfeden Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'a tepki gösteren MHP MYK Üyesi ve Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, anketlerde 1’i bulamayan DEVA’nın VEDA’ya evrildiğini farkeden Ali Babacan'ın, Devlet Bahçeli Bey üzerinden kendisine siyasi bir rol biçme çabasına girdiğini söyledi.

 

ANKETLERDE 1'İ BİLE BULAMAYAN ALİ BABACAN DEVA'NIN VEDA'YA EVRİLDİĞİNİ ANLADI

 

MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Ali Babacan partisini kurduğu zaman sürekli ekonomi üzerine spesifik bir strateji izleyecekleri, Türkiye’nin kendilerinin uygulayacağı iddialı bir ekonomik programla rahatlayacağını söylerken son günlerde anketlerde 1’i bulamayan DEVA’nın VEDA’ya evrildiğini fark etmiştir.'' dedi.

 

LİDER BAHÇELİ'NİN DEVLET AKLI İLE BOY ÖLÇÜŞECEK KABİLİYETİN YOK

 

MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, ''Demirtaş’ın üçüncü bir ittifak kurulabilir açıklamasına göz kırparak ne yapsam, nasıl gündeme gelsem, nerden oy devşirsem çabası ile Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Bey üzerinden kendisine siyasi bir rol biçme çabasına girmiştir. Ama bu çaba gösteriyor ki; Ali Babacan, Milliyetçi Ülkücü Hareketin Lideri Devlet Bahçeli Bey’in Siyaset ve Devlet Aklı ile boy ölçüşemeyecek kadar kabiliyetsiz, liyakatsiz ve hadsizdir.'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Antalya Milletvekili, Abdurrahman Başkan, yüzde 1 bile oyu olmayan, Devlet aklı, boy ölçüşemez, haddini bil, oy devşirme çabası, Devlet Bahçeli, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı