MHP'li Sözlü'den Ali Babacan'a Soru: Ederin Ne?
Haber Detayı
03 Nisan 2021 - Cumartesi 17:02 Bu haber 5079 kez okundu
 
MHP'li Sözlü'den Ali Babacan'a Soru: Ederin Ne?
MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi hedef alan Ali Babacan'a çok sert tepki gösterdi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Sözlü'den Ali Babacan'a Soru: Ederin Ne?

HDP'nin kapatılması ve Anayasa Mahkemesi konularında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi hedef alan sözler sarfeden Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'a tepki gösteren MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, Ali Babacan'ın İstanbul seçiminden sonra ortaya çıkmasının ve sahaya sürülmesinin bir tesadüf olmadığını belirterek, kıymeti uşaklığından menkul Ali Babacan'ın ederinin ne olduğunu sordu.
 

ALİ BABACAN, MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ HAKKINDA NE DEDİ?

 

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, ''İktidarın küçük ortağı kıymeti kendinden menkul Sayın Bahçeli, istediği olmayınca Anayasa Mahkemesi'nin kapanması gerektiğini buyurdu. Ortağın birisi Anayasa Mahkemesi kararına saygı duymuyor. Niye? Bir hareketine kızmış. Ülkenin düştüğü her krizde hükûmetin ortağı. İktidara ortak olmanın bazı nimetlerinden istifade ediyorsanız, ülkenin krizlerinden de sorumlusunuz. Sayın Bahçeli, siz meclisteki milletvekili sayısı sıralamasında dördüncü parti olarak, memleketin başına kayyum gibi geldiniz zaten.'' dedi.

 

MHP'Lİ HÜSEYİN SÖZLÜ'DEN ALİ BABACAN'A CEVAP

 

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın kıymeti uşaklığından menkul olduğunu ifade eden MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Kim bu Ali Babacan? Haziran 2019 a kadar nerede idi? İstanbul seçiminden sonra ortaya çıkması bir tesadüf mü? O zamana kadar hiç sesini duyan oldu mu? Kim salıverdi sahaya? Kimin adına konuşuyor, kıymeti uşaklığından menkul bu adamın ederi ne?'' dedi.

 

 Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Başdanışmanı, Hüseyin Sözlü, MHP Lideri, Devlet Bahçeli, hedef alan, sert tepki, ederin ne, kerameti uşaklığından menkul, sahaya sürdü, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı