MHP'li Yalçın'dan İP'li Müsavat Dervişoğlu'na Cevap
Haber Detayı
05 Mayıs 2022 - Perşembe 14:18 Bu haber 3180 kez okundu
 
MHP'li Yalçın'dan İP'li Müsavat Dervişoğlu'na Cevap
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, yetiştiği kapıya üren Müsavat Dervişoğlu'nun MHP'ye zarar veremeyeceğini söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Yalçın'dan İP'li Müsavat Dervişoğlu'na Cevap

MHP’ye verilen oyların Ak Parti'ye verilmiş sayılacağını iddia eden İyi Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu'na anladığı dilden cevap veren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, yetiştiği kapıya ürürken İP’in fitneciliğini teşhir eden Müsavat Dervişoğlu gibilerin yaptığı saldırıların MHP'ye zarar veremeyeceğini söyledi.

 

İYİ PARTİ'Lİ MÜSAVAT DERVİŞOĞLU MHP HAKKINDA NE DEDİ?

 

Düzmece anketlerin gazına gelerek 2023 Haziranında yapılacak seçimlerde Meral Akşener'in Başbakan olacağını iddia eden İyi Parti Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu, MHP'nin siyasi gücünü de itiraf ettiği açıklamasında, ''MHP olmasaydı Ak Parti bugün iktidarda olamayacaktı. Dolayısıyla MHP'ye verilmiş oyların aslında Ak Parti'ye verilmiş oylardan sayılacağı, tarafımdan ifade edilmiş olsun." dedi.

 

MHP'Lİ SEMİH YALÇIN'DAN MÜSAVAT DERVİŞOĞLU'NA CEVAP

 

İP, omuzu düşük cambazhane bitirimlerinin mekânına döndü. Ne kadar Ülkücülükten azma, milliyetçilikten bozma, omuzu düşük sahte kabadayı varsa orada. Hemen hepsinin sermayesi inkâr ve reddiye, marifeti MHP muarızlığı. İP’in müseccel cambazlarından HDP yâranı, PKK musahibi Müsait Dervişoğlu; gittiği her yerde yeni yol arkadaşlarına methiyeler dizip MHP’yi var gücüyle taşlıyor. Makamından alınmaması için eteğine yapıştığı İP Müdiresine şirin görünmeye çabalıyor.

 

YETİŞTİĞİ KAPIYA ÜREN MÜSAVAT, İP'İN FİTNECİLİĞİNİ TEŞHİR EDİYOR

 

Müsait Dervişoğlu; yetiştiği kapıya ürürken sadece tıynet ve meşrebini izhar etmiyor, aynı zamanda İP’in politikada giydiği fitne ve tefrika gömleğini de cömertçe teşhir ediyor. MHP düşmanlığı, İP’in ve içinde yer aldığı Amerikancı bağlaşıklar takımının millet iradesini parçalamak üzere yüklendiği ihanet misyonunu milletten gizlemeye yetmez. İP’e verilecek her oyun CHP-HDP-PKK’ya gideceği gerçeğini ise hiç değiştirmez.

 

AHLAKSIZ VE SEVİYESİZ SALDIRILAR MHP'YE ZARAR VEREMEZ

 

MHP’ye dönük ahlaksız ve seviyesiz saldırılar, partimizin ve milliyetçi-Ülkücü Hareketin millet nezdindeki itibarını zedeleyemez. FETÖ’den mülhem yalan ve safsatalar, karalama kampanyaları, MHP’nin siyaset iklimindeki özgül ağırlığına zarar veremez. MHP; siyaset sahnesinde gerçek suret ve niyetleri gösteren kırılmaz bir ayine-i devran, renkleri ayıran turnusol kâğıdıdır. Vakti geldiğinde maskelerin düştüğünü, şer boyalarının döküldüğünü göreceğiz.

 

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Semih Yalçın, yetiştiği kapıya üren, siyasetçiler, MHP, zarar veremez, omuzu düşük, cambazhane, bitirimi, sahte kabadayı, olanlar
Yorumlar
Haber Yazılımı