MHP'li Çetinkaya: İP'liler Bu Cüreti Nereden Alıyor?
Haber Detayı
05 Mayıs 2022 - Perşembe 09:22 Bu haber 3745 kez okundu
 
MHP'li Çetinkaya: İP'liler Bu Cüreti Nereden Alıyor?
MHP MYK Üyesi Fatih Çetinkaya, Müsavat Dervişoğlu ve türevlerinin MHP'ye sataşma cüretini nereden aldığını sorguladı.
MHP Haberi
MHP'li Çetinkaya: İP'liler Bu Cüreti Nereden Alıyor?

Sosyal medya kullanıcısı binlerce Ülkücü, MHP’ye verilen oyların Ak Parti'ye verilmiş sayılacağını iddia eden İyi Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu'na anladığı dilden cevap verirken, tartışmaya farklı açıdan bir değerlendirme yaparak dahil olan MHP MYK Üyesi Fatih Çetinkaya, MHP’den ayrılan Müsavat Dervişoğlu ve türevlerinin eski partilerine sataşma cüretini nereden aldıklarını sorguladı.

 

İYİ PARTİ'Lİ MÜSAVAT DERVİŞOĞLU MHP HAKKINDA NE DEDİ?

 

Düzmece anketlerin gazına gelerek 2023 Haziranında yapılacak seçimlerde Meral Akşener'in Başbakan olacağını iddia eden İyi Parti Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu, MHP'nin siyasi gücünü de itiraf ettiği açıklamasında, ''MHP olmasaydı Ak Parti bugün iktidarda olamayacaktı. Dolayısıyla MHP'ye verilmiş oyların aslında Ak Parti'ye verilmiş oylardan sayılacağı, tarafımdan ifade edilmiş olsun." dedi.

 

MHP ve Cumhur İttifakı'nı eleştirirken CHP ve HDP ile seçimlerde işbirliği yaptıklarını unutarak, sözlerinin yol açacağı bumerang tahribatını hesap edemeyen Müsavat Dervişoğlu'na sosyal medya hesaplarından cevap veren MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin ve binlerce Ülkücü, Müsavat Dervişoğlu'nun mantığına göre, İP'e verilen oyların da CHP'ye ve HDP'ye verilmiş sayılacağını belirterek tepki gösterdiler. MHP MYK Üyesi Fatih Çetinkaya ise tartışmaya farklı açıdan bir değerlendirme yaparak dahil oldu.

 

MHP'Lİ ÇETİNKAYA'DAN MÜSAVAT DERVİŞOĞLU VE TÜREVLERİNİN CÜRETİ HAKKINDA DEĞERLENDİRME

 

Sosyal medyadan kimin oyu kime gittiği konusunda tartışmalar sürerken, meseleyi farklı açıdan değerlendirip, MHP’den ayrılan Müsavat Dervişoğlu ve türevlerinin eski partilerine sataşma cüretini nereden aldıklarını sorgulayan MHP MYK Üyesi Fatih Çetinkaya, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''MHP’yi ele geçirmek için yola çıkan ama başaramayınca, MHP’den ayrılarak çürük bir İP’e tutunan yoldan çıkmışların her fırsatta eski partisine sataşabiliyor olmalarının cüreti, Türk milliyetçilerine ezeli düşman olanlarla ortak olmanın kendilerine verdiği güvenden kaynaklanıyor.'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP MYK Üyesi, Fatih Çetinkaya, yoldan çıkanlar, eski partisine, sataşma, nereden alıyor, MHP, MHP Haberleri, ihanet edenler, partiden ayrılanlar, ittifaklar
Yorumlar
Haber Yazılımı