MHP'li Yalçın'dan Doğu Perinçek'e Sert Tepki
Haber Detayı
15 Haziran 2020 - Pazartesi 09:30 Bu haber 3350 kez okundu
 
MHP'li Yalçın'dan Doğu Perinçek'e Sert Tepki
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, MHP Lideri Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Danıştay'ı uyarmaya kalkışan Doğu Perinçek'e tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'li Yalçın'dan Doğu Perinçek'e Sert Tepki

Semiha Şahin’in sunduğu CNN TÜRK Masası proğramı katılan Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, eski Turizm Bakanı Bahattin Yücel, Uluslararası İlişkiler Uzmanı Hüseyin Bağcı'nın Ayasofya Camisi'nin ibadete açılacak olmasına karşı çıkarak MHP'yi hedef almalarına tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, Ayasofya Camisi'nin açılmasını isteyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi kendince uyarmaya kalkışan Doğu Perinçek'e sert bir dille eleştirdi.

 

DOĞU PERİNÇEK CANLI YAYINDA NE DEDİ?

 

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Ayasofya Camisi'nin açılmasına karşı çıktığı canlı yayında yaptığı açıklamada, ''Buradan Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ve Danıştay'ı uyarıyorum. Ayasofya'nın ibadete açılması kararından vazgeçilmelidir. Sayın Devlet Bahçeli'yi uyarıyorum. Ayasofya üzerinden dünyaya meydan okunmaz. Sayın Bahçeli, sorumlu bir mevkidedir. Hükümetin kararlarını paylaşıyor durumda. Hükümet koalisyonunda sayılır. Türkiye diğer dış sorunlarla uğraşmalıdır.'' dedi.

 

MHP'Lİ SEMİH YALÇIN'DAN DOĞU PERİNÇEK'E CEVAP

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, ''Doğu Perinçek denen mübtezel CNN TÜRK'de 'Devlet Bahçeli'yi uyarıyorum' diyor. Siyasi ederi 0,25 olan bu şahsın Semiha Şahin denen moderatör tarafından ala ile vala ağırlanması manidardır. Pençe-Kartal operasyonunun başladığı anda Ayasofya meselesinde Doğu Perinçek, Hüseyin Bağcı ve Bahattin Yücel gibi MHP liderine saldırmayı fırsat bilenlerin CNN de ağırlanması Anlaşılmaz!!!'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Devlet Bahçeli, Doğu Perinçek, Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Haberleri,
Yorumlar
Haber Yazılımı