MHP'li Yönter: Ahmet Davutoğlu'nun Kabusu Olacağız
Haber Detayı
16 Haziran 2022 - Perşembe 12:44 Bu haber 2187 kez okundu
 
MHP'li Yönter: Ahmet Davutoğlu'nun Kabusu Olacağız
MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, Milliyetçi Ülkücü Hareket'in Serok Ahmet'in kabusu olmaya devam edeceğini söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Yönter: Ahmet Davutoğlu'nun Kabusu Olacağız

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin açıklamalarını hazmedemeyerek MHP'yi hedef alan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'na tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin gülümsemesinin bile Serok Ahmet'i rahatsız edeceğini belirterek, Milliyetçi Ülkücü Hareket'in Serok Ahmet'in kabusu olmaya devam edeceğini söyledi.

 

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ'DEN MUHALİF İTTİFAKA VE DAVUTOĞLU'NA TEPKİ

 

TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, son günlerde verilen Şehitler için yaptıkları açıklamada terör örgütü PKK'nın adını bile anmayıp kınamayan ve PKK'nın siyasi uzantısı Milletvekillerinin polise saldırmasına ses çıkarmayan muhalefet partilerine tepki gösteren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, muhalefet partilerine; ''Bu vahim manzara karşısında hala çıtı çıkmayan muhaliflerin sessizliğini neye yoralım? Polise yumruk atan soysuzun yanında mısın? Karşısında mısın? Terörle mücadelenin safında mısın değil misin?'' sorularını sorduktan sonra Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'na tepki gösterdiği konuşmasında, ''Zillet partileri masa altlarının izbeliklerinde kaybettikleri itibar ve saygınlıklarını, aydınlık diye sokak lambalarının önünde arayacak kadar şaşkın ve şuursuzdur. Zillet ittifakı rotasızdır, ruhunu ve siyasi onurunu kiraya vermiştir. Zillet ittifakının ıslah olmaz üyesi Serok Ahmet’in, Diyarbakır’da düzenlenen 'Demokratik Geleceğimizin İnşası: Kürt Meselesi' çalıştayında yaptığı konuşma, bu çalıştaya PKK’lıların ve FETÖ’cülerin aleni katılımı bölücü bir provokasyondur. Serok artık kartını açık oynamaktadır. Ve PKK tezlerini savunacak kadar çukurlaşmıştır. Serok Ahmet, Türkiye’nin başına sarılmış beladır, kumanda edilen mandacıdır, geçmişi ve geleceğiyle siyasi kundakçıdır.'' demişti.

 

AHMET DAVUTOĞLU'NUN MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ'Yİ HEDEF ALAN SÖZLERİ

 

Aleni olarak siyasi Kürtçülük yaptığı ve kendisine 'Serok Ahmet' denilmesinden çok hoşlandığı halde, Yörük ve Türkmenlikten bahsetmeye çalışan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, MHP'nin Koalisyon ortağı olduğu 57. Hükümet'in büyük ortağı olan DSP'nin küreselciler tarafından ikiye bölündüğü ve erken seçimden başka bir seçeneğin olmadığı gerçeğini unutturmaya çalışarak, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin ülkeyi erken seçime götürme kararı hakkında algı oluşturmaya çalıştı.

 

Türkiye üzerine oynanan bir küresel oyunu bozmak için Türk Milletinin kararına başvuran MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin izlediği siyaset üzerinden Cumhur İttifakı'na nifak sokmaya çalışan Ahmet Davutoğlu, ''Siz, tarihe başarısız bir lider olarak geçeceksiniz. Yoldaşını yolda bırakan bir lider olarak geçeceksiniz. Sayın Ecevit'i nasıl bıraktığınızı herkes biliyor. 'Siyasi kundakçı' diyorsunuz ya kim kundakladı o günkü hükümeti? Şimdi Sayın Erdoğan'ı da buradan uyarıyorum. Yakın bir zamanda aynı kundakçılığı şu anki Cumhur İttifakı'na yaparsa hiç şaşırmayın Sayın Erdoğan'' dedi.

 

MHP'Lİ İZZET ULVİ YÖNTER'DEN AHMET DAVUTOĞLU'NA TEPKİ

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin açıklamalarını hazmedemeyerek MHP'yi hedef alan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'na tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin gülümseyen bir fotoğrafını paylaştığı sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Serok Ahmet, seni rahatsız ve huzursuz etmek için bu gülümseme yeter. Kaçsan da kovalayacağız, uyusan da kabusun olacağız. Nurlu bir yüzün ışık saçan gülüşü karşısında donup kalacaksın, ya da eriyip dağılacaksın! Nefret, zillet, melanet zihniyetinizdir ve kaybetmek kaderinizdir.'' dedi.

 

Resim

Açıklama yok.

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, İzzet Ulvi Yönter, Milliyetçi Ülkücü Hareket, muhaliflerin, kabusu olacak, Devlet Bahçeli, siyaset, gülümseme, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı