MHP'li Durmaz: İki Siyasi Parti Lideri Koltuğunu Kaybedecek
Haber Detayı
10 Haziran 2021 - Perşembe 21:59 Bu haber 2925 kez okundu
 
MHP'li Durmaz: İki Siyasi Parti Lideri Koltuğunu Kaybedecek
MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, seçimlerden önce iki siyasi parti liderinin koltuklarını kaybedeceğini söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Durmaz: İki Siyasi Parti Lideri Koltuğunu Kaybedecek

İki siyasi parti Teşkilatının, liderlerini Cumhurbaşkanı adayı yaparak koltuklarını kapmaya uğraştığına dikkat çeken MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in koltuklarını kaybedeceğini söyledi.

 

İKİ SİYASİ PARTİ LİDERİ KOLTUĞUNU KAYBEDEBİLİR

 

CHP ve İyi Parti Teşkilatlarının Cumhurbaşkanlığı seçimine yönelik izlediği strateji hakkında değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Sadir Durmaz, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Zilletin ikilisi CHP ve İP'de Teşkilat başkanlarının örtülü savaşı yaşanıyor! Her ikisi de Genel Başkanlarını Cumhurbaşkanı adayı yapıp koltuğu kapmak için kapı arkasına mevzilenmiş durumdalar. Zilletin işi çok zor, Kılıçdaroğlu ve Akşener seçimden önce koltuğu kaybedebilirler.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Sadir Durmaz, seçimlerden önce, iki lider, koltuğunu kaybedecek, Cumhurbaşkanlığı seçimi, MHP, siyaset, Teşkilat
Yorumlar
Haber Yazılımı